Οι κλήσεις της Λιθουανίας για τα παράθυρα της FIBA

Οι κλήσεις της Λιθουανίας για τα παράθυρα της FIBA

Εκτός αποστολής έμειναν οι Λεκαβίτσιους και Ματσιούλις για λόγους ξεκούρασης.

Χωρίς τα μεγάλα της αστέρια θα παραταχθεί η Λιθουανία στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο προπονητής της ομάδας, Νταΐνιους Αντομάιτις, επέλεξε να μην καλέσει βασικά στελέχη της ομάδας καθώς η «Λιέτουβα» έχει προκριθεί στα τελικά της διοργάνωσης.

Έτσι λοιπόν εκτός αποστολής έμειναν, οι Γιόνας Ματσιούλις της ΑΕΚ και Λούκας Λεκαβίτσιους του Παναθηναϊκού, αφού δεν υπάρχει πια λόγος να τους επιβαρύνει με περισσότερα παιχνίδια. Επίσης δεν συμπεριλήφθηκε και ο Μάντας Καλνιέτις, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, και φυσικά οι ΝΒΑερς.

Τα δύο παιχνίδια των Λιθουανών έχουν προγραμματιστεί για τις 22 και 25 Φεβρουαρίου, με Ολλανδία (εκτός) και Ιταλία (εντός) αντίστοιχα.

Αναλυτικά η αποστολή:  Σαρούνας Βασιλιάουσκας (Γκαζιαντέπ), Ζιγκιμάντας Γιαναβίτσιους (Skycop), Ντόβις Μπιτσκάουσκις (Γιουβέντους), Παούλιους Βαλίνσκας (Λιετκαμπέλις), Ρενάλντας Σεϊμπούτις (Σαραγόσα), Άντας Γιουσκεβίτσιους (Ναντέρ), Άρνας Μπουτκεβίτσιους (BC Ρίτας), Ρόκας Γκιεντράιτις (Άλμπα), Εντγκάρας Ζιελόνις (Αφιόν), Εϊμάντας Μπέντζιους (BC Ρίτας), Γκίτις Μασιούλις (Νεπτούνας), Αρνόλντας Κουλμπόκα (Μπάμπεργκ), Εγκίντιους Μοκεβίτσιους (Πέζαρο), Μαρτίνας Γκεμπένας (Γιουβέντους), Μαρτίνας Εχόντας (BC Ρίτας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ