Κάλεσμα Μπουρούση στον κόσμο ενόψει του φινάλε της Εθνικής (vid)

Κάλεσμα Μπουρούση στον κόσμο ενόψει του φινάλε της Εθνικής (vid)

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών, κάλεσε τον κόσμο να δώσει το παρών στο τελευταίο ματς της Γαλανόλευκης στα Δύο Αοράκια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών, έχει εξασφαλίσει θριαμβευτικά την παρουσία της στην Κίνα τα προσεχές καλοκαίρι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας. Η προκριματική σειρά από την οποία αναδείχθηκε πρώτη η Εθνική τελειώνει με την Γαλανόλευκη να δίνει το τελευταίο της ματς στην Κρήτη και τα Δύο Αοράκια. και ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Μπουρούσης μέσω βίντεο απευθύνει μήνυμα στους Κρητικούς ώστε να γεμίσουν το γήπεδο για ένα θριαμβευτικό φινάλε.

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ανέφερε χαρακτηριστικά στο σχετικό βίντεο της ΕΟΚ: «Σας περιμένουμε στα δύο Αοράκια. Στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Κίνα. Να είστε όλοι εκεί».

Μπουρούσης: "Ραντεβού στο Ηράκλειο"

Ο Γιάννης Μπουρούσης σας περιμένει στο Ηράκλειο για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της Εθνικής Ομάδας στο δρόμο της για το #FIBAWC 2019 FIBA Basketball World Cup @FIBA

Δημοσιεύτηκε από Hellenic BasketBall Federation στις Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ