Αθηναίου: «Όλοι δώσαμε το 100% από το πρώτο παιχνίδι»

Αθηναίου: «Όλοι δώσαμε το 100% από το πρώτο παιχνίδι»

Ο Γιάννης Αθηναίου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νίκη της Εθνικής επί της Γερμανίας, στην κατάληψη της πρώτης θέσης, ενώ υπογράμμισε πως όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100% στα προκριματικά.

Ο Γιάννης Αθηναίου μίλησε για τη νίκη τη Ελλάδας στη Γερμανία και για την κατάληψη της πρώτης θέσης στα προκριματικά. Ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε σε όλη την πορεία της Εθνικής και τόνισε πως όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν στα παράθυρα έδωσαν το 100% από το πρώτο παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Περιμέναμε πως η Γερμανία θα παίξει πολύ επιθετική άμυνα. Από την αρχή πίεζαν πολύ και ήθελαν να μας βγάλουν από το παιχνίδι μας. Στην αρχή είχαμε κάποια άστοχα σουτ, αλλά μείναμε μέσα στο παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι σαν ομάδα και πήραμε τη νίκη.

Συγχαρητήρια στη Γερμανία. Για μας είναι πολύ σημαντική στιγμή, γιατί από το πρώτο ματς στο Λέστερ μέχρι τώρα, όλοι δώσαμε το 100% για να πετύχουμε το στόχο μας και φέραμε εις πέρας την αποστολή μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες, στο σταφ και όλους όσοι είναι γύρω από την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ