Χάρντεν για το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Φυσικά και θέλω να παίξω»

Χάρντεν για το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Φυσικά και θέλω να παίξω»

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ και των Χιούστον Ρόκετς, σε δηλώσεις του, ανέφερε πως θα ήθελε να αγωνιστεί κανονικά με τη φανέλα των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι ανάμεσα στους 36 παίκτες της προεπιλογής του Γκρέγκ Πόποβιτς, για την Εθνική Αμερικής, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Σε δηλώσεις του, ο σταρ των Χιούστον Ρόκετς, ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να αγωνιστεί κανονικά με την «Team USA» στην Κίνα, καθώς αποτελεί μεγάλη τιμή για κάθε παίκτη.

«Φυσικά και θέλω να παίξω. Είναι ευκαιρία να εκπροσωπήσεις τη χώρα σου, να βρίσκεται εκεί έξω παίζοντας μπάσκετ και αυτό λατρεύω να το κάνω. Αν παρουσιαστεί η ευκαιρία, θα είμαι μέσα. Δεν έχουν όλοι αυτή την ευκαιρία. Σαν παίκτης είναι ένα από τα υψηλότερα σημεία που μπορείς να φτάσεις στο μπάσκετ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Προφανώς, έχεις το ΝΒΑ και να κερδίσεις ένα πρωτάθλημα για τις πόλεις που βρίσκεσαι. Από όπου κατάγεσαι, παίζεις για μία ολόκληρη χώρα, το κράτος που εκπροσωπείς. Είναι πραγματικά σπουδαίο να είσαι μέρος αυτού», τόνισε ο 29χρονος γκαρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ