Το όνειρο της FIBA για Καλάθη και Αντετοκούνμπο (pic)

Το όνειρο της FIBA για Καλάθη και Αντετοκούνμπο (pic)

Η FIBA διοργανώνει στην Κίνα το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ και αναρωτιέται τι μπορεί να γίνει όταν συνεργαστούν στο παρκέ ο Καλάθης με τον Αντετοκούνμπο.

Η διοργάνωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου μπάσκετ πλησιάζει μέρα με τη μέρα και η FIBA μέσω των social media προσπαθεί να προμοτάρει τη διοργάνωση. Έτσι επέλεξε να τονίσει την πιθανή συνύπαρξη των Νικ Καλάθη και Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παρκέ για την Εθνική Ελλάδος.

Η αλήθεια είναι πως ο Νικ Καλάθης βρίσκεται σε οργιώδη κατάσταση το τελευταίο διάστημα και έχει επανέλθει στις εξαιρετικές εμφανίσεις επιδεικνύοντας απίστευτο δημιουργικό οίστρο και έχοντας 12.3 πόντους και 8.9 ασίστ ανά ματς! Από την άλλη τα λόγια για τον Greek Freak είναι περιττά καθώς σε κάθε του εμφάνιση μαγεύει στο ΝΒΑ και φέτος με 27.7 πόντους, 12.5 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ φλερτάρει με τον τίτλο του MVP.

O Καλάθης είναι δεδομένο πως θα βρίσκεται στην Κίνα το προσεχές καλοκαίρι και ο Αντετοκούνμπο έχει… υποσχεθεί πως δεν πρόκειται να χάσει και αυτό το ραντεβού με την γαλανόλευκη. Δίκαια λοιπόν η FIBA αναφέρει μέσω twitter: «Φανταστείτε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίρνει τις πάσες του Νικ Καλάθη».

https://twitter.com/FIBAWC/status/1114105397168824320

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ