Με Σίμονς η προεπιλογή της Αυστραλίας

Με Σίμονς η προεπιλογή της Αυστραλίας

Η Αυστραλία ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Παγκόσμιο και ξεχωρίζουν τα ονόματα των Σίμονς, Ίνγκλες, Μπέινς, Μιλς, Μπόγκουτ και Ντελαβεντόβα.

Η Αυστραλία ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, με το όνομα του Μπεν Σίμονς και του Άντριου Μπόγκουτ να ξεχωρίζουν, σε μία λίστα με 8 ΝΒΑερς.

Οι «Μπούμερς» ανακοίνωσαν την προεπιλογή τους, που αποτελείται από 17 παίκτες, όπου ξεχωρίζουν τα ονόματα του 35χρονου σέντερ των Γουόριορς, του Τζο Ίνγκλες των Τζαζ, του Μάθιου Ντελαβεντόβα των Καβαλίερς, του Πάτι Μιλς των Σπερς, του Άαρον Μπέινς των Σέλτικς, του Τζόνα Μπόλντεν των Σίξερς και του Ντενγκ Αντέλ των Καβαλίερς ενώ στην λίστα υπάρχει ο Μπροκ Μότουμ της Αναντολού Εφές και ο Νέιθαν Σόμπεί, ο οποίος στο φινάλε της σεζόν 2016/17 είχε περάσει για λίγο από τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός λίστας έμειναν οι Ντάντε Έξουμ των Τζαζ, Θον Μέικερ των Πίστονς και Ράιαν Μπρόκχοφ των Μάβερικς.

Η προεπιλογή της Αυστραλίας: Ντενγκ Αντέλ, Άαρον Μπέινς, Τοντ Μπλάντσφιλντ, Άντριου Μπόγκουτ, Τζόνα Μπόλντεν, Μιτς Κρικ, Μάθιου Ντελαβεντόβα, Κάμερον Γκλίντον, Κρις Γκούλντινγκ, Τζο Ίνγλες, Νίκολας Κέι, Τζοκ Λαντέιλ, Μιτς ΜακΚαρόν, Πάτι Μιλς, Μπροκ Μότουμ, Μπεν Σίμονς, Νέιθαν Σόμπεϊ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ