Χάκετ: «Έχουμε το ταλέντο και την εμπειρία να κάνουμε ένα καλό τουρνουά»

Χάκετ: «Έχουμε το ταλέντο και την εμπειρία να κάνουμε ένα καλό τουρνουά»

Ο Ντάνιελ Χάκετ ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και σε δηλώσεις του ανέφερε πως η Ιταλία έχει τη δυνατότητα να πετύχει κάτι καλό.

Ο Ντάνιελ Χάκετ πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία κατέκτησε το τρόπαιο της Euroleague και πλέον ετοιμάζεται να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 που θα διεξαχθεί στην Κίνα, με την Εθνική Ιταλίας.

Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, μίλησε στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport» για το Μουντομπάσκετ που έρχεται σε λίγους μήνες, αναφέροντας πως στόχος του είναι να έχει ένα σπουδαίο καλοκαίρι με τους «Ατζούρι».

Παράλληλα τόνισε πως η ομάδα έχει ταλέντο, ωριμότητα και εμπειρία για το βήμα παραπάνω, ωστόσο επισήμανε πως δεν θα πρέπει να δώσουν μεγάλες υποσχέσεις καθώς στόχος τους, πέραν της διάκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάνιελ Χάκετ:

«Ο επόμενος στόχος μου είναι να έχω ένα σπουδαίο καλοκαίρι με την εθνική ομάδα. Έχουμε το ταλέντο, την ωριμότητα και την εμπειρία να κάνουμε ένα καλό τουρνουά. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με ταπεινότητα και να αποφύγουμε τις μεγάλες υποσχέσεις. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν κρίνονται μόνο τα μετάλλια αλλά και η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ