Η ευχή του Κώστα Αντετοκούνμπο για την Εθνική και η αντίδραση του Γιάννη (pic)

Η ευχή του Κώστα Αντετοκούνμπο για την Εθνική και η αντίδραση του Γιάννη (pic)

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ευχήθηκε κάποια στιγμή να μπορέσει να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος με όλα τα αδέρφια του και ο Γιάννης δεν το άφησε ασχολίαστο.

Τα τέσσερα αδέρφια Αντετοκούνμπο βρίσκονται στον χώρο του μπάσκετ και προοδεύουν διαρκώς. Για τον Γιάννη των Μπακς τα λόγια περιττεύουν… Στην Αμερική μαζί του βρίσκονται και ο Κώστας Ανετοκούνμπο που κάνει τα πρώτα του βήματα στο ΝΒΑ με τους Μάβερικς, όπως και ο νεαρός Άλεξ που φοιτά σε αμερικάνικο high school.

Ο μεγαλύτερος εκ των αδερφών, Θανάσης Αντετοκούνμπο, αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και είναι ο μόνος ως ώρας που έχει τακτική παρουσία με τα Γαλανόλευκα, με τον Γιάννη να αναμένεται πως και πως για το παγκόσμιο της Κίνας και τα άλλα δύο μικρότερα αδέρφια να βρίσκονται στον… προθάλαμο.

Ο Κώστας λοιπόν εξέφρασε το όνειρό του να καταφέρει να αγωνιστεί ταυτόχρονα στην Εθνική με όλα του τα αδέρφια, κάτι που ανέβασε στον λογαριασμό της στο twitter η FIBA και ο Γιάννης μη χάνοντας χρόνο το αναδημοσίευσε λέγοντας χαρακτηριστικά «Κάποια μέρα…»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ