Καστρίτης: «Θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση» (vid)

Καστρίτης: «Θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση» (vid)

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Εφήβων, Γιάννης Καστρίτης, μίλησε στην ΕΟΚ για το Παγκόσμιο Κύπελλο U19 που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος U19, Γιάννης Καστρίτης, μίλησε στην ΕΟΚ για το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, το διάστημα 29/6 με 7/7.

Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στα μικρά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει, ξεκαθαρίζοντας όμως πως δεν είναι κάτι σοβαρό, ενώ τόνισε πως τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό όταν ξεκινήσουν τα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης:

Για την ομάδα: «Έχουμε μια εβδομάδα που είμαστε όλοι μαζί. Περιμέναμε και τους Ρογκαβόπουλο – Καράμπελα να τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους με τα playoffs. Έχουμε κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών, αλλά δεν είναι σοβαρά.

Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας, είμαστε σε καλό δρόμο. Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Για τον κόσμο που θα δώσει το παρών: «Δεν μας αγχώνει ο κόσμος, όλοι το περιμένουν πως και πως. Είναι τεράστιο κίνητρο, τα παιδιά το έχουν καταλάβει κι είναι ένας λόγος παραπάνω να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

https://twitter.com/HellenicBF/status/1142184727589412865

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ