Μπαρμπόσα: «Ένας από τους καλύτερους στον κόσμο ο Γιάννης»

Μπαρμπόσα: «Ένας από τους καλύτερους στον κόσμο ο Γιάννης»

Ο αρχηγός της Βραζιλίας, Λεάντρο Μπαρμπόσα, μίλησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα βρει μπροστά του την Ελλάδα, τονίζοντας πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι από τους καλύτερους στον κόσμο.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον έκτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Κίνα, αντιμετωπίζοντας το Μαυροβούνιο, τη Νέα Ζηλανδία, αλλά και τη Βραζιλία, με τον αρχηγό της «σελεσάο», Λεάντρο Μπαρμπόσα να μιλά για τον όμιλο, την Ελλάδα, αλλά και το πόσο καθοριστικός είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Έζησα μερικές σπουδαίες στιγμές στα παγκόσμια κύπελλα, αλλά ελπίζω πως στην Κίνα θα γνωρίσω την κορυφαία. Παίζω από το 2002, οι εμπειρίες είναι ανεκτίμητες», είπε αρχικά και συνέχισε: «Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η αγάπη μου για την Εθνική και το άθλημα με κρατούν εδώ στα 36 μου».

Για τον όμιλο, την Εθνική Ελλάδας και τον Γιάννη είπε:

«Το συγκεκριμένο γκρουπ θα είναι δύσκολο. Θα έχουμε αμφίρροπα παιχνίδια, είμαι σίγουρος για αυτό. Όλοι γνωρίζουμε την Ελλάδα. Διαθέτει ταλέντο και εμπειρία, με παίκτες στο ρόστερ της όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο!

Πρέπει όμως να προσέξουμε πολύ τη Νέα Ζηλανδία και το Μαυροβούνιο. Νομίζω πως θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός για τις δύο πρώτες θέσεις που δίνουν εισιτήριο στην επόμενη φάση του τουρνουά».

Τέλος αναφέρθηκε και στις ΗΠΑ τονίζοντας:

«Δεν θα κάτσω να κάνω προβλέψεις με ποιους θα αγωνιστούμε εφόσον προκριθούμε στην επόμενη φάση. Εστιάζουμε στον πρώτο γύρο και θα το δούμε στην πορεία. Είναι σαφώς η κορυφαία ομάδα στον κόσμο κι ίσως αντιμετωπίσω κάποιους παίκτες με τους οποίους ήμουν αντίπαλος και στο ΝΒΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ