Επίσημα στον πάγκο του Καναδά ο Νικ Νερς (pic)

Επίσημα στον πάγκο του Καναδά ο Νικ Νερς (pic)

Ο Νικ Νερς, που οδήγησε τους Τορόντο Ράπτορς στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, είναι πλέον και επίσημα ο προπονητής του Καναδά.

Ο Νικ Νερς, που οδήγησε τους Τορόντο Ράπτορς στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, θα βρίσκεται στο τιμόνι της Εθνικής ομάδας του Καναδά για να την καθοδηγήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 που θα διεξαχθεί στην Κίνα.

Στο πλευρό του 51χρονου τεχνικού θα βρίσκεται ο πρώην προπονητής του Άρη, Γκόρντον Χέρμπερτ, ο οποίος μετά το τουρνουά θα προωθηθεί και θα αναλάβει τα ηνία ως πρώτος προπονητής για τα προκριματικά του FIBA AmeriCup 2021.

Οι Καναδοί έχουν τοποθετηθεί στον όγδοο όμιλο του Παγκοσμίου και βρίσκονται μαζί με Λιθουανία, Αυστραλία και Σενεγάλη, στον ίσως πιο αμφίρροπο όμιλο της διοργάνωσης, με όλες τις ομάδες να έχουν σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες.

Ο Νικ Νερς αναμένεται να παρουσιάσει έναν άκρως ενδιαφέρον σύνολο, καθώς στον Καναδά διαθέτουν παίκτες με αρκετό ταλέντο που αγωνίζονται στο ΝΒΑ. Ενδεικτικά υπάρχουν ο Άντριου Γουίγκινς των Τίμπεργουλβς, ο Τζαμάλ Μάρεϊ των Νάγκετς, ο Γκίλτζεους-Αλεξάντερ των Κλίπερς και ο Μπάρετ των Νικς, συνεπώς καταλαβαίνουμε πως θα παρουσιαστούν πολύ δυνατοί.

https://twitter.com/AdamZagoria/status/1143147036478513152

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ