Πρεμιέρα κόντρα στις Φιλιππίνες για την Εθνική Ελλάδος U19

Πρεμιέρα κόντρα στις Φιλιππίνες για την Εθνική Ελλάδος U19

Η Εθνική Ελλάδος U19 ρίχνεται απόψε (29/6, 20:30) στην μάχη, κόντρα στις Φιλιππίνες, για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στο Ηράκλειο.

Η μεγάλη ώρα έφτασε για την Εθνική Ομάδα U19 η οποία απόψε (29/6, 20:30) ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που διεξάγεται για ακόμη μια φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης, με την «γαλανόλευκη» να έχει στόχο τη διάκριση.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη είναι πανέτοιμη να δώσει τον πρώτο της αγώνα απέναντι στις Φιλιππίνες, μια ομάδα με ταλέντο και παίκτες που μπορούν να κοντράρουν στα ίσα στην Εθνική μας ομάδα στο ματς.

Στην 12αδα της Ελλάδας, που ανακοίνωσε ο προπονητής, βρίσκονται παίκτες με πολύ ταλέντο που αγωνίζονται στις μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και σε μικρότερους συλλόγους, ενώ άλλοι έχουν εμπειρία από κολέγια της Αμερικής. Φυσικά είναι όλα παιδιά με όρεξη για δουλειά που μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Από αυτούς τους παίκτες ξεχωρίζουν οι Ζώης Καράμπελας, Νίκος Αρσενόπουλος και Νίκος Ρογκαβόπουλος, που αγωνίζονται σε Περιστέρι, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, έχοντας με σχετική εμπειρία αφού έχουν πάρει συμμετοχή με τους συλλόγους τους.

Ο Ζώης Καράμπελας έκανε το… ξεπέταγμα του τη φετινή σεζόν αφού ο προπονητής του στο Περιστέρι, Αργύρης Πεδουλάκης, τον εμπιστεύτηκε και εκείνος έδειξε πως μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο παίρνοντας θέση βασικού.

Ο Νίκος Αρσενόπουλος ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και πάντα ξεχώριζε απέναντι στους αντιπάλους του. Τη φετινή σεζόν δόθηκε δανεικός στο Ψυχικό, με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να είναι έτοιμος ώστε κάποια στιγμή να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους».

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του. Πρόκειται για ένα ψηλό παιδί που αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ, μπορεί να σουτάρει από μακριά, να βάλει τη μπάλα με πολλούς τρόπους στο καλάθι, ενώ έχει δείξει και ηγετικά χαρακτηριστικά.

Φυσικά εννοείται πως και τα υπόλοιπα παιδιά θα είναι σε ρόλο πρωταγωνιστή και θα βοηθήσουν τα μέγιστα για να κάνει η Εθνική μια πολύ καλή πορεία και δείξει πως στα μικρότερα τμήματα έχει ακόμα μεγάλο.

Αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας:

Ζώης Καράμπελας, Νίκος Αρσενόπουλος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Χρυσόστομος Σανδραμάνης, Ευστράτιος Βουλγαρόπουλος, Νίκος Χουγκάζ, Μάνος Χατζηδάκης, Αριστοτέλης Σωτηρίου, Φώτης Γεωργαλάς, Περικλής Μπαζίνας, Γιώργος Αρνόκουρος, Ιωσήφ Κολοβέρος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ