Αρχίζουν τα… ζόρια για την Εθνική U19

Αρχίζουν τα… ζόρια για την Εθνική U19

Η Εθνική U19 αντιμετωπίζει απόψε την Ρωσία και θέλει να συνεχίζει όπως άρχισε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων που διεξάγεται στο Ηράκλειο.

Η Εθνική U19 νίκησε σχετικά δύσκολα τις Φιλιππίνες στο πρώτο της παιχνίδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τους διεθνείς να μην πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη ξεκίνησαν με το δεξί ωστόσο δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, κάτι που θα πρέπει να κάνουν απόψε κόντρα στην πολύ πιο δυνατή Ρωσία (20:30, ΕΡΤ Sports).

Η Ρωσία είναι μια πολύ υπολογίσιμη δύναμη σε αυτές τις ηλικίες και με προπονητή τον Εβγκένι Πασούτιν αλλά και με πολλούς καλούς παίκτες θέλει να βάλει δύσκολα στην Εθνική μας.

Μεγάλο αστέρι της ομάδας είναι ο Νικίτα Μιχαϊλόφσκι, ένας σούτινγκ γκαρντ ύψους 2,01μ., που ήταν στην καλύτερη πεντάδα πέρσι στο Ευρωπαϊκό ενώ αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης στην VTB League έχοντας 5,5 πόντους και 2,2 ριμπάουντ σε 15,5 λεπτά κατά μέσο όρο με την Άβτοντορ.

Από την πλευρά μας, ο Γιάννης Καστρίτης περιμένει σίγουρα καλύτερη εμφάνιση από το εναρκτήριο ματς κόντρα στις Φιλιππίνες, ενώ περιμένει να δει και την κατάσταση του Ιωσήφ Κολοβέρου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό ματς λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων στο πόδι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής:

Α’ Όμιλος
Λιθουανία-ΗΠΑ 17:45
Νέα Ζηλανδία-Σενεγάλη 18:15

Β’ Όμιλος
Καναδάς-Μάλι 13:45
Λετονία-Αυστραλία 16:00

Γ’ Όμιλος
Φιλιππίνες-Αργεντινή 20:00
Ελλάδα-Ρωσία 20:30

Δ’ Όμιλος
Γαλλία-Κίνα 13:15
Σερβία-Πουέρτο Ρίκο 15:30

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ