One Channel: Ο Νίκος Παππάς προκαλεί τον Αντετοκούνμπο (vid)

One Channel: Ο Νίκος Παππάς προκαλεί τον Αντετοκούνμπο (vid)

Ο γκαρντ του Τριφυλλιού προκάλεσε τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς να παίξουν μονάκι, αλλά το… πάθημα του παρελθόντος έγινε μάθημα για τον Γιάννη!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσφατα σε μία συνέντευξή του αποκάλυψε ότι το 2008 είχε αντιμετωπίσει σε μονό τον Νίκο Παππά και είχε χάσει με το εμφατικό 33-0!

«Είχα μία κακή εμπειρία στο γήπεδο που μεγάλωσα. Είναι ένας τύπος που είναι πραγματικά πολύ καλός. Το όνομα του είναι Νίκος Παππάς! Ήμουν 15 και ήταν 19… Μπροστά σε όλους τους φίλους μου, μέσα στο γήπεδο μου, μού είπε να παίξουμε 1 εναντίον 1 και έβαζε στοίχημα πως δεν θα μπορέσω να σκοράρω. Του έλεγα, όχι αυτό δεν θα συμβεί, θα σκοράρω… Και τελικά με κέρδισε 33-0», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο γκαρντ του Τριφυλλιού, γνωστό πειραχτήρι, επέστρεψε και προκάλεσε ξανά σε μονάκι τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος όμως απέρριψε την πρόταση με συνοπτικές διαδικασίες. Ο Έλληνας άσος μάλιστα δημοσίευσε το βίντεο, στο οποίο κοιτάζει τον Γιάννη και του λέει: «Θα παίξεις, μωρή κότα; Δεν παίζεις, ε; Πού να παίξεις, σε παίρνει;».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: OneTV

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ