Ο Βασιλακόπουλος ζήτησε να κατέβουν οι φανέλες των Διαμαντίδη – Σπανούλη

Ο Βασιλακόπουλος ζήτησε να κατέβουν οι φανέλες των Διαμαντίδη – Σπανούλη

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ζήτησε με επιτακτικό τόνο να αφαιρεθούν από τα Δύο Αοράκια οι φανέλες των Δημήτρη Διαμαντίδη και Βασίλη Σπανούλη, επειδή πάνω υπάρχει διαφήμιση από στοιχηματικές εταιρείες.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, παρακολουθεί δια ζώσης το Παγκόσμιο U19 και τις προσπάθειες της Εθνικής στη διοργάνωση που διεξάγεται στην Κρήτη.

Κατά την παρουσία του στα Δύο Αοράκια για τους αγώνες, ζήτησε να αφαιρεθούν από τον διάδρομο του γηπέδου οι φανέλες των Δημήτρη Διαμαντίδη και Βασίλη Σπανούλη.

Ο λόγος της έντονης αντιπαράθεσης του κ. Βασιλακόπουλου με τους υπεύθυνους του γηπέδου, ήταν ότι είναι εντολή της… FIBA στις διοργανώσεις της, να μην υπάρχουν εικόνες από χορηγούς στοιχηματικών εταιρειών.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εξήγησε με πολύ άκομψο τρόπο το αίτημά του, πως δεν γίνεται δηλαδή να βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο οι φανέλες, λόγω της διαφήμισης στοιχηματικών εταιρειών.

Οι άνθρωποι του γηπέδου αποφάσισαν να κάνουν πράξη την επιθυμία του προέδρου της Ομοσπονδίας, τουλάχιστον για όσο διαρκεί η διοργάνωση. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σύμφωνα με μαρτυρίες το ύφος του ήταν επιτακτικό, γεγονός που οδήγησε σε πολύ έντονη συνομιλία με τους ανθρώπους του γηπέδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ