Φοτού: «Δεν μπορεί να μας κερδίσει μόνος του ο Αντετοκούνμπο»

Φοτού: «Δεν μπορεί να μας κερδίσει μόνος του ο Αντετοκούνμπο»

Η Νέα Ζηλανδία θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Άιζακ Φοτού μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο λέγοντας πως δεν μπορεί να κερδίσει μόνος του.

Η Νέα Ζηλανδία θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ελλάδας στους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Κίνα και ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας μίλησε για τον σταρ της ομάδας, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Άιζακ Φοτού, που αγωνίζεται στη Γερμανία με τη φανέλα της Ουλμ, τόνισε πως ο «Greek Freak» δεν μπορεί να τους κερδίσει μόνος του, ενώ τον αποκάλεσε «τέρας» αθλητικότητας που παίζει με πολύ μεγάλη ένταση.

Παράλληλα ο 25χρονος στάθηκε και στην ηχηρή απουσία της χώρας του, που δεν είναι άλλη από αυτή του Στίβεν Άνταμς, παίκτη των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, που δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών, λέγοντας πως θα έκανε πολύ καλύτερη την ομάδα, χωρίς να κρύψει την απογοήτευση του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φοτού για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Θα είναι τρελό να τον αντιμετωπίσω! Είναι ένα… τέρας αθλητικότητας και παίζει με μεγάλη ένταση και πάθος. Όλοι οι παίκτες στην ομάδα μας είναι ενθουσιασμένοι που θα τον αντιμετωπίσουν.

Είναι από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, αλλά δεν μπορεί να μας κερδίσει μόνος του. Θα είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση και όπως πάντα, το θέμα είναι η ομαδική προσπάθεια».

Για την απουσία του Στίβεν Άνταμς: «Είμαι απογοητευμένος, γιατί θα έκανε πολύ καλύτερη την ομάδα μας. Δεν ξέρω τους λόγους που δεν θα έρθει. Έχει κάνει πολλά για το άθλημα στη χώρα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ