Τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank» : Άρχίσε η προπώληση εισιτηρίων!

Τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank» : Άρχίσε η προπώληση εισιτηρίων!

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank». Αναμένεται δυνατό αγωνιστικό τριήμερο με τις συμμετοχές Σερβίας,Τουρκίας και Ιταλίας!

Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για το τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank», που θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ, το  τριήμερο 16, 17 και 18 Αυγούστου. Οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την «επίσημη αγαπημένη» να αντιμετωπίζει τις Σερβία, Ιταλία και Τουρκία στα τελευταία δυνατά φιλικά της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο της Κίνας. Η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 10 ευρώ και περιλαμβάνει και τα δύο παιχνίδια της κάθε ημέρας.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Το ιστορικό Διεθνές Τουρνουά της Εθνικής Ομάδας Ανδρών «Ακρόπολις Eurobank» θα φιλοξενηθεί φέτος στο ΟΑΚΑ από στις 16, 17 και 18 Αυγούστου με δύο συναρπαστικούς αγώνες κάθε μέρα!

Το τουρνουά θα είναι η τελευταία «πρόβα» επί ελληνικού εδάφους της Επίσημης Αγαπημένης όλων των Ελλήνων πριν το ταξίδι στην Κίνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019. Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά μεγάλα αστέρια της παγκόσμιας σκηνής του μπάσκετ.

Ελλάδα, Σερβία, Ιταλία και Τουρκία υπόσχονται συναρπαστικές αναμετρήσεις, λίγο πριν μπουν στη γραμμή εκκίνησης για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού στην Κίνα.

Το χειροκρότημά σας και η παρουσία σας θα είναι ο ιδανικότερος συμπαίκτης και ό,τι πολυτιμότερο θα πάρει μαζί της στις αποσκευές της η Εθνική Ελλάδας!

Τα εισιτήρια ανά μέρα τιμώνται 10 ευρώ (περιλαμβάνουν και τους δύο αγώνες κάθε ημέρας) και μπορείτε να εξασφαλίσετε από τώρα τη θέση σας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/oaka/29o-diethnes-tournoua-basket-akropolis-eurobank/

Να είστε όλοι εκεί!»

Αναλυτικά οι αγώνες του τριημέρου (οι ώρες θα γίνουν γνωστές κατόπιν συνεννόησης με την τηλεόραση) :

Παρασκευή 16/8/19
Τουρκία – Σερβία
Ελλάδα – Ιταλία

Σάββατο 17/8/19
Σερβία – Ιταλία
Ελλάδα – Τουρκία

Κυριακή 18/8/19
Τουρκία – Ιταλία
Ελλάδα – Σερβία

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ