Δεν βλέπει την ώρα να παίξει με την εθνική ο Σμαρτ (pic)

Δεν βλέπει την ώρα να παίξει με την εθνική ο Σμαρτ (pic)

Ο γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς, Μάρκους Σμαρτ, κλήθηκε στην προεπιλογή της εθνική των ΗΠΑ και δηλώνει ανυπόμονος να αγωνισθεί με το εθνόσημο.

Η εθνική ομάδα της Αμερικής δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το training camp της, με σκοπό να αποφασίσει ο Γκρεγκ Πόποβιτς ποιους δώδεκα παίκτες θα πάρει τελικά μαζί του στην Κίνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τις πρώτες αποχωρήσεις να έχουν ξεκινήσει δημιουργώντας κενά στο ρόστερ.

Έτσι ο τεχνικός των Σαν Αντόνιο Σπερς αποφάσισε να φέρει τους Μάρκους Σμαρτ, Τζέιλεν Μπράουν και Ταντέους Γιανγκ ώστε να συμπληρώσει την 18αδα που θα πάρει μαζί του στην προετοιμασία της ομάδας.

Μάλιστα ο ένας εξ αυτών, ο Μάρκους Σμαρτ, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δήλωσε ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο, καθώς το θεωρεί μεγάλη τιμή, αλλά και να παίξει δίπλα στους συμπαίκτες του στους Μπόστον Σέλτικς, Κέμπα Ουόκερ και Τζέισον Τέιτουμ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Twitter ο Σμαρτ:

«Μού αρέσει να παίζω, ανεξάρτητα από το που. Αλλά το να παίζω στην εθνική ΗΠΑ ήταν κάτι που το βίωσα για λίγο. Το παίρνω σοβαρά και είμαι ευγνώμων μόνο που με σκέφτηκαν. Οι Σέλτικς είναι τα πάντα για εμένα. Αλλά το να φορέσω το εθνόσημο είναι ο κόσμος όλος. Το να το κάνω με τους συμπαίκτες μου, Ουόκερ και Τέιτουμ, είναι… φωτιά!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ