Αμφίβολος ο Ντόρσεϊ για την αποστολή της Εθνικής

Αμφίβολος ο Ντόρσεϊ για την αποστολή της Εθνικής

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται σε αναζήτηση συμβολαίου σε ομάδα του NBA, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο της Κίνας.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομοσπονδίας ότι δεν έχει βρει ακόμη ομάδα και ζήτησε να καθυστερήσει η ένταξή του στην αποστολή της Εθνικής ομάδας. Ο 23χρονος γκαρντ στην αρχή της σεζόν αγωνίστηκε στους Ατλάντα Χοκς, από τους οποίους έφυγε με ανταλλαγή στους Γκρίζλις. Στο Μέμφις παρέμεινε μέχρι και το τέλος της σεζόν, όταν και έμεινε ελεύθερος.

Ο Ντόρσεϊ δεν έχει βρει το επόμενο συμβόλαιο στο «μαγικό» κόσμο του NBA, κάτι που τον έχει αγχώσει ιδιαίτερα και μπορεί να επηρεάσει τη συμμετοχή στην προετοιμασία της Εθνικής. Για το λόγο αυτό, ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ επικοινώνησε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, εξηγώντας προβληματισμούς του. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος του ζήτησε να είναι παρών στην πρώτη συγκέντρωση της Δευτέρας, δίνοντάς του στη συνέχεια άδεια για να λύσει το θέμα.

Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί προβληματισμό, καθώς στο ρόστερ υπάρχει ήδη έλλειψη στις θέσεις των γκαρντ. Η προεπιλογή της Εθνικής για το Παγκόσμιο είναι η εξής: Γιάννης Αθηναίου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νικ Καλάθης, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης, Χρήστος Σαλούστρος, Κώστας Σλούκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ