Εθνική ΗΠΑ: Απών και ο Λοβ από το Παγκόσμιο της Κίνας

Εθνική ΗΠΑ: Απών και ο Λοβ από το Παγκόσμιο της Κίνας

Οι αποχωρήσεις για την εθνική των ΗΠΑ, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας δεν έχουν τελειωμό. Μετά την άρνηση των Λίλαρντ και Ντε Ρόζαν, σειρά είχε και ο Κέβιν Λοβ.

Η εθνική των ΗΠΑ βλέπει τα πρωτοκλασάτα ονόματα να αποχωρούν από την προεπιλογή του Mundobasket της Κίνας. Μετά την άρνηση των Ντε Ρόζαν και Ντάμιαν Λίλαρντ να συμμετέχουν στην βασική προετοιμασία, ήρθε και ο Κέβιν Λοβ για να προσθέσει το όνομά του στην ήδη μεγάλη λίστα αποχωρήσεων.

Ο Γκρεκ Πόποβιτς έχει χάσει το μέτρημα των αστέρων του NBA που θα απουσιάσουν τον προσεχή Σεπτέμβριο από τα ασιατικά παρκέ. Η μακροσκελής λίστα των «απόντων» περιλαμβάνει τους: ΛεΜπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις, Έρικ Γκόρντον, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, Μπράντλεϊ Μπιλ, Ζάιον Ουίλιαμσον και  Τομπάιας Χάρις.

Ο αστέρας των Κλίβελαντ Καβαλίερς, έγινε ο 11ος παίχτης που θα στερηθεί ο κόουτς της Team USA. Από την άλλη πλευρά στην διάθεσή του θα έχει τους εξής:

Χάρισον Μπαρνς (Κινγκς),  Αντρέ Ντράμοντ (Πίστονς), Κάιλ Λόουρι (Ράπτορς), Κρις Μίντλετον (Μπακς), Μάιλς Τέρνερ (Πέισερς), Κέμπα Ουόκερ (Χόρνετε), Κάιλ Κούζμα (Λέικερς), Μπρουκ Λόπεζ (Μπακς), Πολ Μίλσαπ (Νάγκετς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Τζαζ), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Πι Τζέι Τάκερ (Ρόκετς), Μάρκους Σμαρτ (Σέλτικς) και Θάντεους Γιανγκ (Μπουλς).

Το ανεξήγητο φαινόμενο των αποχωρήσεων προβληματίζει σαφέστατα τόσο τον Πόποβιτς, όσο και την Ομοσπονδία με μοναδική πιθανή εξήγηση τον σοκαριστικό τραυματισμό του Πολ Τζόρτζ στο training camp για το Παγκόσμιο της Ισπανίας  το 2014.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ