Σάσα Τζόρτζεβιτς: « Οι ΗΠΑ το φαβορί…αλλά θα κάνω τα πάντα ώστε να σοκάρω τον κόσμο»

Σάσα Τζόρτζεβιτς: « Οι ΗΠΑ το φαβορί…αλλά θα κάνω τα πάντα ώστε να σοκάρω τον κόσμο»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έδειξε για άλλη μια φορά με τις δηλώσεις του, ότι η Εθνική Σερβίας έχει βλέψεις ακόμα και για το χρυσό μετάλλιο.

Την ίδια ώρα που ο ένας Αμερικανός μετά τον άλλον, θέτουν υποψηφιότητα εκτός Εθνικής ΗΠΑ, ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς ελπίζει όλο και περισσότερο σε μια σπουδαία διάκριση για την ομάδα του.

Όπως είχε πει και πριν κάποιες μέρες, ο Σέρβος ομοσπονδιακός προπονητής, εάν η ομάδα του αποφύγει τους τραυματισμούς, μπορεί να ελπίζει ακόμα και στο…χρυσό. Η αισιοδοξία αυτή πηγάζει από το γεγονός ότι οι Σέρβοι θα κατέβουν πλήρεις στο ερχόμενο Παγκόσμιο της Κίνας, παρουσιάζοντας ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ στη σύγχρονη ιστορία τους. Σε συνδυασμό, μάλιστα και με τις απουσίες των ΗΠΑ, η αισιοδοξία αυτή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

Αναλυτικά οι σημερινές δηλώσεις του Σέρβου προπονητή: «Οι ΗΠΑ διαθέτουν παίκτες που είναι All-Stars, όποιοι 12 και να απαρτίσουν την ομάδα θα είναι φαβορί. Εγώ, όμως, θέλω να είμαι αυτός που θα σοκάρει τον κόσμο»

Η Σερβία θα συμμετάσχει στον τέταρτο όμιλο του τουρνουά, έχοντας ως αντιπάλους, την Ανγκόλα, την Ιταλία και τις Φιλιππίνες, ενώ διασταυρώνεται με το τρίτο γκρουπ, όπου ξεχωρίζει η Ισπανία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ