ΜακΚόλουμ: «Για αυτό κανείς δεν θέλει να αγωνιστεί με την Team USA»

ΜακΚόλουμ: «Για αυτό κανείς δεν θέλει να αγωνιστεί με την Team USA»

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ εξήγησε ρεαλιστικά και κυνικά γιατί ο ένας μετά τον άλλον οι superstars του NBΑ απορρίπτουν τον Γκρεγκ Πόποβιτς και την Team USA.

Ένα project που ξεκινούσε πολλά υποσχόμενο από τις ΗΠΑ, δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Οι Αμερικανοί πίστευαν πως η Team USA που θα κατέβαινε στο Παγκόσμιο της Κίνας με πληθώρα superstars υπό τις οδηγίες του «Σοφού» Γκρεγκ Πόποβιτς, θα έκανε… πλάκα και θα κατακτούσε περίπατο το Χρυσό.

Ωστόσο ο ένας μετά τον άλλο τα μεγάλα αστέρια του ΝΒΑ απορρίπτουν το κάλεσμα για να αγωνιστούν με τα χρώματα της πατρίδας τους. Οι Τζέιμς Χάρντεν, Άντονι Ντέιβις, Ντέιμιαν Λίλαρντ, ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, Μπράντλεϊ Μπιλ, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, Τομπάιας Χάρις, Έρικ Γκόρντον και Ζάιον Γουίλιαμσον είπαν «όχι» στο ενδεχόμενο να αγωνιστούν για λογαριασμό των ΗΠΑ.

Αν σε αυτούς προσθέσουμε και τους Ίρβνγκ, Λέοναρντ, Τζέιμς, Κάρι αλλά και τους τραυματίες Ντουράντ και Τόμπσον, η κατάσταση αρχίζει να γίνεται προβληματική για την αμερικανική Εθνική ομάδα μπάσκετ.

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ, αδερφός του γκαρντ των Μπλέιζερς (Σι Τζέι), απαντώντας μέσω twitter στον φίλο του Γουίλ Κλάιμπερν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ερώτημα του τελευταίου για ποιους λόγους οι παίκτες του ΝΒΑ αρνούνται την Εθνική, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Για πολλούς λόγους

1.Το ενδεχόμενο τραυματισμών, ειδικά όταν εκκρεμούν ανανεώσεις ή υπογραφή max συμβολαίου.

2.Λίγος χρόνος διακοπών και χαλάρωσης με την οικογένεια και ελλιπής αποφόρτιση ενόψει της επόμενης σεζόν.

3.Οι GMs και οι ιδιοκτήτες δεν το ευθυμούν αυτό για τους παίκτες της ομάδας τους.

4.Δεν θέλεις να χαλάσεις την εξειδικευμένη προπόνηση που κάνεις κατά τη διάρκεια της Off season, ενόψει της νέας σεζόν».

Για να συνεχίσει αναφερόμενος στον ίδιο τον Κλάιμπερν με χιουμοριστική διάθεση:

«Επίσης για τον ίδιο λόγο που δεν ήθελες να παίξεις στο τουρνουά ΤΒΤ όλα αυτά τα χρόνια που σε ρωτούσα. Φοβόσουν να ρισκάρεις το συμβόλαιο σου με την ΤΣΣΚΑ. Τουλάχιστον στο ΤΒΤ θα πληρωνόσουν. Με την Team USA είναι δωρεάν. Δεν τους κατηγορώ. Και εγώ αν ήταν να υπογράψω max συμβόλαιο δεν θα έπαιζα πουθενά αλλού εκτός από την ομάδα μου στο ΝΒΑ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ