Ρούντι: «Ισχυρή η Ελλάδα στο Παγκόσμιο»

Ρούντι: «Ισχυρή η Ελλάδα στο Παγκόσμιο»

Ο Ρούντι Φερνάντεθ μίλησε για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας, για την εθνική ομάδα της Ισπανίας, αλλά και για την Ελλάδα, τονίζοντας ότι είναι ανάμεσα στους ισχυρούς της διοργάνωσης.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας, αλλά και στη δυναμική της Ισπανίας.

Ο γκαρντ της Ρεάλ τόνισε ότι η φούριας ρόχας είναι μια μεγάλη οικογένεια, ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική Ελλάδας λέγοντας ότι είναι ανάμεσα στις πιο ισχυρές ομάδες της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, παρά το γεγονός πως οι ΗΠΑ έχουν πολλές απουσίες, αλλά είναι μια από τις πιο ισχυρές ομάδες, μετά είναι η Σερβία, η Ιταλία, η Ελλάδα, ο Καναδάς. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές ομάδες με πολλούς καλούς παίκτες».

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στην εθνική ομάδα έπειτα από την απουσία του στο Eurobasket του 2017: «Θεώρησα πως έπρεπε να ανακάμψω και να ξεκουραστώ και τώρα είμαι πίσω σε μια μεγάλη οικογένεια. Μου είχε λείψει η ατμόσφαιρα που έζησα στην εθνική. Ο Ουίλι μου είχε λείψει πολύ. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια».

Για την εθνική Ισπανίας: «Υπάρχουν πολλοί ηγέτες εδώ, βετεράνοι παίκτες, παίκτες με εμπειρία που μπορούν να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο. Όλοι έχουμε μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι της εθνικής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ