Μπαίνουν στις προπονήσεις της Εθνικής όλοι οι διεθνείς

Μπαίνουν στις προπονήσεις της Εθνικής όλοι οι διεθνείς

Η Εθνική ομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να περιμένει και τους υπόλοιπους παίκτες.

Η Εθνική Ελλάδος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα που θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Αυγούστου με 15 Σεπτεμβρίου, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να αναμένει… ενισχύσεις.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός περιμένει και τους υπόλοιπους παίκτες για να αρχίσει να δουλεύει στα πράγματα που θέλει, με τους Γιάννη Μπουρούση, Νικ Καλάθη και φυσικά το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να ενσωματώνονται τις επόμενες ημέρες.

Ο Σκουρτόπουλος είδε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να μην ακολουθεί την υπόλοιπη ομάδα αφού επέλεξε να μείνει εκτός επειδή δεν έχει βρει ακόμα κάποιον σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του, συνεπώς το απουσιολόγιο της Εθνικής θα είναι άδειο μόλις έρθουν και οι τελευταίοι παίκτες.

Παράλληλα στην σημερινή (29/7) απογευματινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθεί και ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με σκοπό να συνομιλήσει με παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ενόψει της μεγάλης διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ