Υπό το βλέμμα των Μπακς η προετοιμασία του Γιάννη με την Εθνική

Υπό το βλέμμα των Μπακς η προετοιμασία του Γιάννη με την Εθνική

Οι Μιλγουόκι Μπακς μπορεί να συναίνεσαν στο να αγωνιστεί με τη Γαλανόλευκη ο Αντετοκούνμπο, αλλά θα τον έχουν υπό στενή παρακολούθηση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήθελε να αγωνιστεί πολύ με την Εθνική στο Παγκόσμιο της Κίνας και άσκησε έντονη πίεση στους Μπακς για να το καταφέρει αυτό.

Τελικά τα Ελάφια έδωσαν το ΟΚ όμως θα έχουν άνθρωπό τους για να παρακολουθεί την κατάσταση του Γιάννη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των Ελλήνων διεθνών. Όπως και να το κάνουμε, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν στην τύχη του τον ηγέτη της ομάδας και MVP του ΝΒΑ.

Κάπως έτσι στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί ένα από τα κορυφαία ονόματα στο κομμάτι της εκγύμνασης και της φυσικής κατάστασης στη Λίγκα, που εργάζεται για τους Μπακς και είναι υπεύθυνη για την… μετάλλαξη του Αντετοκούνμπο σωματικά μέσα στα χρόνια.

Πρόκειται για την Σούκι Χόμπσον η οποία θα δώσει το παρών στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ, για να σιγουρευτεί πως όλα βαίνουν καλώς με την υγεία του Greak Freak. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως αυτή ήτα που άναψε κόκκινο φως στη συμμετοχή του Γιάννη στο EuroBasket του 2017.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ