Στην προπόνηση της Εθνικής ο Αυγενάκης – Την Τρίτη στο Ολυμπιακός – Πλζεν (pics)

Στην προπόνηση της Εθνικής ο Αυγενάκης – Την Τρίτη στο Ολυμπιακός – Πλζεν (pics)

Στην προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ βρέθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης και συνομίλησε με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Θανάση Σκουρτόπουλο, και τους παίκτες του.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, πραγματοποίησε επίσκεψη στην προπόνηση της Εθνικής μπάσκετ στο ΟΑΚΑ.

Ο υφυπουργός αθλητισμού μετέφερε τις ευχές του στον αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, συνομίλησε με τον ομοσπονδιακό μας κόουτς τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ενώ είχε και μικρή επικοινωνία με καθέναν από τους διεθνείς.

«Με την επίσκεψή μου εδώ θέλω να στείλω ένα μήνυμα, της εμπιστοσύνης προς εσάς. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να έχετε πόδια και χέρια… ελεύθερα και το μυαλό σας να είναι προσηλωμένο μόνο στον μεγάλο στόχο. Περιμένουμε πολλά από εσάς, γιατί έχετε προσφέρει πολλά και είναι βέβαιο ότι έχετε κι άλλα πολλά να προσφέρετε.

Το μπάσκετ είναι το άθλημα που αγαπάει κάθε ελληνική οικογένεια. Είναι μια μακρά πορεία αυτή που έχετε μπροστά σας μέχρι το Παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας και εύχομαι να υπάρχει υγεία σε όλους για να έρθει η επιτυχία και να κάνετε ξανά περήφανη την χώρα μας», είπε μεταξύ άλλων o υφυπουργός.

Αύριο Τρίτη (30/07) ο κ. Αυγενάκης θα δώσει το παρών στο Γ. Καραϊσκάκης για την ευρωπαϊκή μάχη του Ολυμπιακού με την Πλζεν ενώ ανάλογος προγραμματισμός υπάρχει και για τα παιχνίδια της ΑΕΚ, του Ατρόμητου και του ΠΑΟΚ.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Αναλυτικά το πρόγραμμα συναντήσεων του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη (Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019)

Στις 11:00 ΟΧΕ (Κώστας Γκαντής – πρόεδρος, Στέφανος Σταμούλης – αντιπρόεδρος και Κώστας Σταματιάδης – γενικός γραμματέας).

Στις 21:30 ο υφυπουργός θα μεταβεί στο Φάληρο για τον αγώνα Ολυμπιακός – Πλζεν.

Ανάλογος προγραμματισμός υπάρχει για μεθαύριο Τετάρτη 31/7 (ΑΕΚ – Μπασάκσεχιρ), για την Πέμπτη 1/8 (Ατρόμητος – Ντουνάιτσκα) και για την προσεχή Τρίτη 6/8 (ΠΑΟΚ – Αγιαξ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ