Βλασσόπουλος: «Τα παιδιά αντέδρασαν κι αυτό ήταν το πιο σημαντικό»

Βλασσόπουλος: «Τα παιδιά αντέδρασαν κι αυτό ήταν το πιο σημαντικό»

Στην αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του στο παιχνίδι κόντρα στην Σλοβενία στάθηκε ο Γιώργος Βλασσόπουλος όντας ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν στο παρκέ.

Η Εθνική Εφήβων πήρε τη νίκη με 72-54 επί της Σλοβενίας στην τρίτη και τελευταία μέρα της Α’ Φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 στο ΚΓ Νέας Ιωνίας και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο ομοσπονδιακός μας κόουτς, Γιώργος Βλασσόπουλος, στάθηκε στην σωστή αντίδραση των παικτών του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός:

«Ήταν μια σημαντική νίκη. Διαβάσαμε καλά το παιχνίδι της Σλοβενίας, αντιδράσαμε καλά και κρατάμε το 54 στην άμυνα. Στην Ελλάδα στενοχωριόμαστε πολύ στις ήττες και ενθουσιαζόμαστε στις νίκες. Αυτό είπα και στα παιδιά μετά το ματς με τη Γαλλία. Δεν ήταν τόσο η ήττα, όσο η εμφάνιση.

Τα παιδιά αντέδρασαν και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Σήμερα στην άμυνα ζώνης δεν αντιδράσαμε καλά, λειτουργήσαμε κάπως παρορμητικά, ενώ και στο ξεκίνημα πάλι δεν μπήκαμε καλά. Το πιο σημαντικό για μένα δεν είναι το μετάλλιο, το είχα δηλώσει και όταν πήραμε μετάλλια. Αυτό που μετρά είναι να βγάλουμε παιδιά και για την Εθνική Ανδρών. Πρέπει να κρατήσουμε την μπάλα χαμηλά, να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα, γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ