Εβάν Φουρνιέ για ΗΠΑ: «Δεν έχουν κίνητρο όσο δεν υπάρχει μία ομάδα να τους νικήσει»

Εβάν Φουρνιέ για ΗΠΑ: «Δεν έχουν κίνητρο όσο δεν υπάρχει μία ομάδα να τους νικήσει»

Οι αποχωρήσεις των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο της Κίνας διαδέχονται η μία την άλλη, όμως ο Εβάν Φουρνιέ υπερασπίστηκε τους αστέρες της Τeam USA.

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι το πρώτο τζάμπολ στα παρκέ της Κίνας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και η ΗΠΑ μετρούν ολοένα και περισσότερες απώλειες.

Δεν είναι λίγοι οι αστέρες του NBA που επέλεξαν να μην βρίσκονται στην ασιατική ήπειρο προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα τους και ο Γκρεκ Πόποβιτς «πονοκεφαλιάζει». Το μεγαλύτερο κομμάτι του μπασκετικού κόσμου δεν έχει δει με καλό μάτι την εξέλιξη αυτή, όμως ο Εβάν Φουρνιέ, μέλος της εθνικής Γαλλίας, έδωσε την δικιά του εκδοχή για  την «πανωλεθρία» στις τάξεις των Αμερικανών.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «L’Equipe», ο γκαρντ των «τρικολόρ» υποστήριξε πως θεωρεί φυσιολογικές τις επιλογές των παιχτών να μην παρίστανται στο Παγκόσμιο.

Αναλυτικά τα λόγια του Φουρνιέ για την Team USA:«Τι να τους πεις; Πάντα νικούν σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Γιατί να έχουν κίνητρο; Δεν έχουν κίνητρο και γιατί να έχουν; Όσο δεν υπάρχει μία ομάδα να τους νικήσει.

Πολλοί από αυτούς μόλις υπέγραψαν έναν νέο συμβόλαιο, οπότε μπορεί αρκετές φορές να είναι θέμα των ομάδων τους» .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ