Πιετρούς: «Επικίνδυνη η Ελλάδα στα μεγάλα τουρνουά»

Πιετρούς: «Επικίνδυνη η Ελλάδα στα μεγάλα τουρνουά»

Ο Φλοράν Πιετρούς παραχώρησε συνέντευξη σε ρωσική εφημερίδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ελλάδα τονίζοντας πως ανέκαθεν ήταν επικίνδυνη ομάδα.

Ο Φλοράν Πιετρούς, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην χώρα του με τη φανέλα της Στρασμπούργκ, παραχώρησε συνέντευξη στην ρωσική ιστοσελίδα «Izvestia» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας το οποίο θα διεξαχθεί στο διάστημα 31/8 έως 15 Σεπτεμβρίου.

Ο 38χρονος Γάλλος φόργουορντ μίλησε για την Εθνική ομάδα της Αμερικής τονίζοντας πως έχει αρκετές απουσίες και αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για τις υπόλοιπες χώρες να διεκδικήσουν στα ίσα μια καλή θέση στο τουρνουά.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην Εθνική Αυστραλίας την οποία θεωρεί πως θα είναι η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης παρά την απουσία του Μπεν Σίμονς, καθώς έχει ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ

Τέλος μίλησε και για την Ελλάδα λέγοντας ότι η χώρα μας ανέκαθεν ήταν επικίνδυνη σε κάθε μεγάλο τουρνουά, ενώ δεν ξέχασε και την Ιταλία με την Ρωσία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φλοράν Πιετρούς:

Για τους Αμερικανούς: «Όλοι λένε πως οι ΗΠΑ είναι το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, αποτελούμενη εξ ολοκλήρου από NBAers. Αλλά αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σύνθεση του ρόστερ, πολλοί αστέρες έχουν αρνηθεί την κλήση. Θα είναι πιο δύσκολο να νικούν εύκολα κάθε φορά. Κάτι τέτοιο έγινε και το 2006 κι η Ισπανία εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο».

Για την ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά: «Η Αυστραλία φαντάζει η πιο ευχάριστη έκπληξη. Μπορούν να μπουν στις θέσεις των μεταλλίων, ακόμη και χωρίς το μεγάλο τους αστέρι, τον Μπεν Σίμονς. Ο Πάτι Μιλς, ο Ματ Ντελαβεντόβα κι ο Άντριου Μπόγκουτ μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε κάθε αντίπαλο».

Για την Ελλάδα και τις άλλες ομάδες: «Δε μπορούμε να αφήσουμε εκτός και την Ελλάδα η οποία ανέκαθεν ήταν επικίνδυνη στα μεγάλα τουρνουά. Καλές πιθανότητες έχουν κι η Ιταλία κι η Ρωσία. Όλες αυτές οι ομάδες διαθέτουν ένα καλό μείγμα νιάτων, εμπειρίας και ταλέντου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ