Με Σρέντερ και Τάις η προεπιλογή της Γερμανίας ενόψει Παγκοσμίου

Με Σρέντερ και Τάις η προεπιλογή της Γερμανίας ενόψει Παγκοσμίου

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας, Χένρικ Ρεντλ, ανακοίνωσε την προεπιλογή της ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με όλους τους ΝΒΑερς μέσα.

Η Εθνική ομάδα της Γερμανίας ξεκινά την προετοιμασία της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Κίνα, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Χένρικ Ρεντλ, να ανακοινώνει την προεπιλογή με τους 16 παίκτες που θα πάρει για να δουλέψει μαζί τους μέχρι να βγάλει την τελική δωδεκάδα.

Από τους παίκτες που επέλεξε φυσικά ξεχωρίζουν οι πέντε ΝΒΑερς Ντένις Σρέντερ, Ισαάκ Μπονγκά, Ντανιέλ Τάις, Μαξιμιλιάν Κλεμπέρ και Μόριτζ Βάγκνερ οι οποίοι αποφάσισαν να ενισχύσουν την Εθνική της χώρας τους.

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και οι παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη με πιο σημαντικούς να είναι οι Μάοντο Λο, Ισμέτ Άκπιναρ, Ντανίλο Μπαρτέλ και Γιόχαν Φόιγκτμαν, δείχνοντας έτσι το βάθος που θα έχει το σύνολο του Χένρικ Ρεντλ, όντας μια άκρως υπολογίσιμη στη μεγάλη διοργάνωση της Κίνας.

Δείτε την προεπιλογή της Γερμανίας:

Ντένις Σρέντερ (Θάντερ), Μάοντο Λο, (Μπάγερν), Ισμέτ Άκπιναρ (Mπεσίκτας), Ισαάκ Μπονγκά (Ουίζαρντς), Γιοσίκο Σιεμπού (Βόννη), Aντρέας Φρου (Ουλμ), Πολ Ζίπσερ (Μπούργος), Ρόμπιν Μπένζινγκ (Σαραγόσα), Νιλς Γκίφι (Άλμπα), Καρίμ Γιάλο (Μπραουνσβάιγκ), Ντανιέλ Τάις (Σέλτικς), Μαξιμιλιάν Κλεμπέρ (Μάβερικς), Γιόχαν Τίμαν (Άλμπα), Μόριτζ Βάγκνερ (Ουίζαρντς), Ντανίλο Μπαρτέλ (Μπαγερν), Γιόχαν Φόιγκτμαν (ΤΣΣΚΑ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ