Eurobasket U18: Εκτός συνέχειας οι Γάλλοι, η Ισπανία περιμένει την Ελλάδα

Eurobasket U18: Εκτός συνέχειας οι Γάλλοι, η Ισπανία περιμένει την Ελλάδα

Η Τουρκία επικράτησε της Γαλλίας και άφησε εκτός τετράδας του Εurobasket U18 τους «τρικολόρ», ενώ η αήττητη Ισπανία έκανε το ίδιο κόντρα στη Ρωσία και περιμένει τον νικητή του Ελλάδα-Λιθουανία.

Στα ημιτελικά του Eurobasket U18 προκρίθηκαν Τουρκία και Ισπανία, καθώς επικράτησαν των Γαλλίας και Ρωσίας με 69-64 και 84-77 αντίστοιχα.

Η Ισπανία παραμένει αήττητη στο τουρνουά και πλέον περιμένει σε λίγες ώρες να μάθει τον αντίπαλό της στους τέσσερις, από τον νικητή του ζευγαριού Ελλάδα-Λιθουανία (21:15).

Η Τουρκία από την άλλη πλευρά έκανε την έκπληξη κόντρα στη Γαλλία, καθώς παρά το γεγονός ότι ήταν πίσω στο σκορ για 14 πόντους κατάφερε να νικήσει με 69-64.

Όσον αφορά τη «φούρια ρόχα», είχαν το προβάδισμα σε όλο το ματς κόντρα στους Ρώσους, αλλά η επικράτηση δεν ήταν τόσο εύκολη όσο αναμενόταν, καθώς το ματς έληξε 84-77, με τους Ρώσους να παλεύουν μέχρι τέλους.

Εκτός από τον προημιτελικό της Εθνικής μας κόντρα στους Λιθουανούς, υπάρχει και εκείνος μεταξύ της Μεγάλης Βρετανίας και της Σλοβενίας που είναι σε εξέλιξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ