Ο Κολάντζελο… προειδοποιεί: «Σημασία έχουν οι παρόντες»

Ο Κολάντζελο… προειδοποιεί: «Σημασία έχουν οι παρόντες»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, Μπράιαν Κολάντζελο, σε δηλώσεις του... προειδοποιεί να μην κρίνουν όλοι από τώρα την ομάδα από τις απουσίες της.

Τον τελευταίο καιρό η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Ηνωμένων Πολιτειών αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα, αφού ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκρεγκ Πόποβιτς, είδε πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα να… κλείνουν την πόρτα της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Μπράιαν Κολάντζελο να… προειδοποιεί ωστόσο όσους βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα για την ομάδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος των ΗΠΑ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους «New York Times» μίλησε για τις πολλές αποχωρήσεις που έλαβαν χώρα στην ομάδα, ωστόσο έδειξε να είναι καθησυχαστικός αφού όπως επισήμανε θα τα πάνε όλοι μια χαρά και πως προτιμά να εστιάζει σε όσους έχουν μείνει και όχι σε αυτούς που έφυγαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπράιαν Κολάντζελο:

«Προτιμώ να εστιάζω στους παρόντες στην Team USA, όχι στους απόντες. Νομίζω πως θα τα πάμε μία χαρά», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Κολάντζελο σε σχέση με όσα ακούγονται πως δεν θα τα καταφέρουν, ενώ για όσους πιστεύουν πως δεν θα τα καταφέρουν τους… προειδοποίησε λέγοντας:

«Καταλαβαίνω πως κάποιοι μας θεωρούν ευάλωτους. Μη κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του. Μέσα από αυτή την, δε θα ήθελα να την χαρακτηρίσω ‘αντίξοη’, κατάσταση δημιουργείται μία ευκαιρία για τους νέους παίκτες. Και κάποιοι εξ αυτών νομίζω πως είναι έτοιμοι να βγουν μπροστά».

Δείτε τους 16 παίκτες που θα έχει στην προετοιμασία, που ξεκινά (5/8), ο Γκρεγκ Πόποβιτς:

Μπαμ Αντεμπάγιο (Χιτ), Χάρισον Μπαρνς (Κινγκς), Τζέιλεν Μπράουν (Σέλτικς), Κάιλ Κούζμα (Λέικερς), Μπρουκ Λόπεζ (Μπακς), Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς), Κρις Μίντλετον (Μπακς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Τζαζ), Μέισον Πλάμλι (Νάγκετς), Τζούλιους Ραντλ (Νικς), Μάρκους Σμαρτ (Σέλτικς), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Πι Τζέι Τάκερ (Ρόκετς), Μάιλς Τέρνερ (Πέισερς), Κέμπα Ουόκερ (Σέλτικς) και Θάντεους Γιανγκ (Μπουλς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ