Ευρωπαϊκό U18: Sold Out ο ημιτελικός με την Ισπανία (vid)

Ευρωπαϊκό U18: Sold Out ο ημιτελικός με την Ισπανία (vid)

Η Εθνική Εφήβων μέσω του Νίκου Ρογκαβόπουλου κάλεσε τον κόσμο να την στηρίξει στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Ισπανία. Η ανταπόκριση... φανταστική, αφού τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν!

Η Εθνική Εφήβων  δίνει τη δική της μάχη στον δρόμο για τη κορυφή της Ευρώπης. Η εξαιρετική πορεία οδήγησε τους μελλοντικούς αστέρες του ελληνικού μπάσκετ, στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ισπανία σήμερα στις 21.15.

Ο αρχηγός Νίκος Ρογκαβόπουλος μέσω ενός ανατριχιαστικού βίντεο, κάλεσε τον κόσμο του Βόλου, αλλά και όλους τους Έλληνες να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας στο Ευρωπαϊκό U18 που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Η ανταπόκριση… τεράστια και άκρως εμψυχωτική για το σημερινό παιχνίδι. Το «KΓ Νέας Ιωνίας» θα γεμίσει από γαλανόλευκες σημαίες, οι φωνές υποστήριξης στα «αστεράκια» του ελληνικού μπάσκετ θα ακούγονται μέχρι την τελευταία κόρνα. Τα εισιτήρια λοιπόν του παιχνιδιού εξαντλήθηκαν γιατί κάποιοι η ελπίδα για την εξέλιξη του αθλήματος υπάρχει και φαίνεται να είναι λαμπρή!

Η ΕΟΚ ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο του Βόλου με την παρακάτω ανακοίνωση:

« Ο Βόλος έχει στηρίξει την προσπάθεια της Εθνικής Εφήβων από την αρχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18. Δεν θα άφηνε χωρίς στήριξη την ομάδα τώρα που βρίσκεται στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και το KΓ Νέας Ιωνίας θα είναι και απόψε (3/8, 21.15) γεμάτο! Σας ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ