Όλα καλά με Μιλουτίνοφ (pic)

Όλα καλά με Μιλουτίνοφ (pic)

Πληροφορίες από την Σερβία ανέφεραν πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αντιμετώπιζε έναν σοβαρό πρόβλημα στη μέση, ωστόσο τελικά δεν ήταν κάτι ανησυχητικό.

Ένα δημοσίευμα από τη Σερβία αναστάτωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Νίκολα Μιλουτίνοφ, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των Σέρβων ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «vesti-online.com» ανέφερε πως ο σέντερ των «ερυθρόλευκων» αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στην μέση και πως η συμμετοχή στο Μουντομπάσκετ ήταν αμφίβολη καθώς θα έμενε εκτός για περίπου έξι εβδομάδες.

Τελικά όλα αυτά δεν ισχύουν και πλέον σήμανε λήξη συναγερμού τόσο στον Σάσα Τζόρτζεβιτς, όσο και στον Ολυμπιακό αφού ο παίκτης φαίνεται πως απλά αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στην μέση του, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο θέμα ανησυχίας για την κατάσταση του 24χρονου.

Έτσι ο Μιλουτίνοφ θα ακολουθήσει κανονικά την υπόλοιπη αποστολή της χώρας του, και μαζί με τους συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να πετύχουν κάτι καλό στην διοργάνωση που θα ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ