Εκτός και ο Ραντλ από την Εθνική των ΗΠΑ (pic)

Εκτός και ο Ραντλ από την Εθνική των ΗΠΑ (pic)

Οι αποχωρήσεις από την Εθνική ομάδα μπάσκετ της Αμερικής συνεχίζονται, με τον Γκρεγκ Πόποβιτς να βλέπει τον Τζούλιους Ραντλ να μην συνεχίζει.

Ο Τζούλιους Ραντλ ήταν ο επόμενος παίκτης που είδε ο Γκρεγκ Πόποβιτς να ανακοινώνει πως δεν θα συνεχίσει στην Εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών και πλέον ψάχνει να βρει παίκτη για να τον αντικαταστήσει.

Ο νέος παίκτης των Νιου Γιορκ Νικς έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει να φορά το εθνόσημο καθώς επικαλέστηκε κάποιο οικογενειακό πρόβλημα που τον αναγκάζει να μείνει μακριά από την υπόλοιπη ομάδα.

Έτσι λοιπόν ήρθε ακόμα ένας παίκτης να προστεθεί στους υπόλοιπους που δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους πρωταθλητές κόσμου στο Παγκόσμιο της Κίνας, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να ψάχνει την καλύτερη δυνατή 12αδα που μπορεί να επιλέξει.

Παράλληλα ο Πόποβιτς αποφάσισε να καλέσει στην ομάδα τον Τόρεϊ Γκρεγκ των Ντένβερ Νάγκετς, με σκοπό να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Λάντρι Σάμετ, με το Training Camp να αναμένεται να διεξαχθεί στο Λας Βέγκας από τις 5 έως τις 9 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ