Γιάννης: «Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας»

Γιάννης: «Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την πρόκληση της συμμετοχής στο Παγκόσμιο της Κίνας, σχολίασε την περσινή του σεζόν στο Μιλγουόκι, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά για την συνύπαρξη των «AntetokounBros» στην Εθνική!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ ΦΜ μίλησε για τα ιδιαίτερα συναισθήματα της συνύπαρξης με τα αδέρφια του στην Εθνική Ελλάδος, σχολίασε την περσινή του χρονιά στο ΝΒΑ με την φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς βάζοντας νέους στόχους και κράτησε χαμηλούς τόνους για την συμμετοχή της «επίσημης αγαπημένης» στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας.

Ο MVP της regular season στο NBA  δεν ξέχασε τους έμπειρους συμπαίκτες που θα έχει πλάι του στην Κίνα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην συνεισφορά τους για την «γαλανόλευκη».

Αναλυτικά όσα είπε ο«Greek Freak» στον ΣΠΟΡ ΦΜ:

Για την παρουσία των αδερφών Κώστα και Θανάση στην Εθνική: «Είναι τρομερό το συναίσθημα. Πάντα είχαμε στόχο σαν παιδιά να αγωνιστούμε στην Εθνική ομάδα. Εγώ και τα αδέρφια μου έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και ελπίζω κάποια μέρα να είναι μαζί μας και ο Άλεξ».

Για την χρονιά που είχε στους Μπακς: «Η προσπάθεια πάντα ανταμείβεται. Είχα μια καταπληκτική χρονιά και για εμένα αλλά και για την ομάδα μου. Συνεχίζουμε, κοιτάμε μπροστά και μακάρι να έρθουν και άλλες διακρίσεις».

Για την συνύπαρξη Θανάση στο Μιλγουόκι: «Ο στόχος είναι να ολοκληρώσουμε την «δουλειά» που αφήσαμε πέρσι στην μέση και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι φοβερό να έχω τον Θανάση στην ομάδα, θα μας βοηθήσει και αμυντικά και επιθετικά, αλλά και με την θετική του ενέργεια. Θα το πάμε βήμα βήμα, μιας και έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας μέχρι να αρχίσει η σεζόν».

Για την συμβολή των έμπειρων στο κλίμα της ομάδας: «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε παίκτες σαν τον Βασιλόπουλο, τον Μπουρούση και τον Πρίντεζη, ώστε να βοηθήσουν και τους νέους. Αυτή η μίξη είναι πολύ καλή για την ομάδα. Τα παιδιά αυτά έχουν μεγάλη εμπειρία από παρόμοια τουρνουά και πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό τους».

Για το αν αποτελεί στόχο το μετάλλιο στην Κίνα: «Δεν χρειάζεται να πω ότι στοχεύουμε στο μετάλλιο γιατί έτσι θα βάλω πίεση στους συμπαίκτες μου. Εμείς γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε, θα πάμε εκεί να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και ελπίζω να μας βγει σε καλό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ