Σε ρυθμούς Παγκοσμίου η Εθνική, έφτασε στο Ηράκλειο για το Aegean Cup

Σε ρυθμούς Παγκοσμίου η Εθνική, έφτασε στο Ηράκλειο για το Aegean Cup

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ πάτησε κρητικό έδαφος, ενόψει των πρώτων φιλικών προετοιμασίας στο τουρνουά Aegean κόντρα σε Ιράν και Ουγγαρία, ενώ κατά την άφιξη ο ομοσπονδιακός τεχνικός προχώρησε σε δηλώσεις.

Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος για το Παγκόσμιο της Κίνας, συνεχίζεται σε κρητικό έδαφος. Η «επίσημη αγαπημένη» κατέφθασε σήμερα το μεσημέρι (5/8) στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου προκειμένου να αντιμετωπίσει το Ιράν και την Ουγγαρία για το Διεθνές τουρνουά Aegean.

Η Εθνική μας ομάδα  θα παίξει στις 8 Αυγούστου με το Ιράν (ανεπίσημο φιλικό), στις 9 Αυγούστου με την Ουγγαρία και στις 11 Αυγούστου με το Ιράν στο τουρνουά Aegean, ενώ θα συνεχίσει στο Τουρνουά Ακρόπολις EuroBank όπου θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ιταλία (16/8), Τουρκία (17/8) και Σερβία (18/8) πριν ταξιδέψει στην Κίνα για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι σε Ιορδανία (24/8), Κίνα (26/8) και Τουρκία ή Σενεγάλη (27/8).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος προχώρησε στις εξής δηλώσεις:

«Ήρθαμε να δώσουμε τα φιλικά μας εδώ ως ένα είδος ανταπόδοσης στον κόσμο για την φιλοξενία και την ανταπόκριση που είχαμε τα τελευταία δύο χρόνια. Ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας και της πρόκρισης το οφείλουμε και στον κόσμο του Ηρακλείου και της Κρήτης.

Θέλουμε να ολοκληρώσουμε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας, να επιστρέψουμε για το τουρνουά Ακρόπολις και στη συνέχεια έρχεται το ταξίδι στην Κίνα. Θα πάμε αρκετά πιο νωρίς σε σχέση με άλλες διοργανώσεις. Θα είμαστε 12 μέρες εκεί για να βάλουμε τις τελευταίες… πινελιές να προσαρμοστούμε και να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια.

Πιστεύω ότι στο τουρνουά Aegean στο μεγάλο κλειστό του Ηρακλείου θα έρθει ο κόσμος να μας δει. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας, είναι τα πρώτα μας παιχνίδια και θέλουμε να δείξουμε καλά δείγματα γραφής. Η ομάδα μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

Οι πρώτες δέκα μέρες κύλησαν ομαλά, όλα τα παιδιά ήρθαν έτοιμα. Δεν χρειάστηκε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο για να μπουν στο ρυθμό μας. Προχωράμε μέρα με τη μέρα, αυξάνοντας την ένταση και θέλοντας να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο».

Η Ελλάδα στον όμιλό της στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο την 1η Σεπτέμβρη, τη Βραζιλία στις 3/9 και τη Νέα Ζηλανδία στις 5/9.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ