Στο Top 10 του Eurobasket U18 ο Ρογκαβόπουλος (vid)

Στο Top 10 του Eurobasket U18 ο Ρογκαβόπουλος (vid)

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είναι δικαίως στο Top 10 των φάσεων του Eurobasket U18, πετυχαίνοντας ένα τεράστιο καλάθι στον προημιτελικό με την Λιθουανία, στέλνοντας την «Επίσημη Αγαπημένη» στην παράταση του αγώνα και μετέπειτα στην τετράδα της διοργάνωσης.

Το Top 10 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 στον Βόλο δεν θα μπορούσε να μην έχει ελληνική εκπροσώπηση. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας μπάσκετ πέτυχε το καθοριστικό καλάθι στην κανονική διάρκεια του αγώνα με τη Λιθουανία, έχοντας απομείνει 0.7 δευτερόλεπτα. Ο Ρογκαβόπουλος πέτυχε το 55-55 στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση, όπου οι διεθνείς πέτυχαν μία ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά.

Οι 10 καλύτερες φάσεις δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα (ας μας επιτραπεί η έκφραση) από αντίστοιχες φάσεις της Euroleague αλλά και του NBA! Οι νέοι αστέρες του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου μπάσκετ πρόσφεραν υψηλό θέαμα στα παρκέ της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, με απίστευτες τάπες, καρφώματα και πανέξυπνες ασίστ.

Ο νεαρός φόργουορντ της «Ένωσης»  βρίσκεται στη 10η θέση, ενώ την πρωτιά κατέχουν οι Ρώσοι Μπελούσοφ και Καντοσνίκοφ με ασίστ και τρομερό άλει-ουπ κάρφωμα του τελευταίου, στο παιχνίδι με τη Λίθουανία.

Το βίντεο με τις 10 καλύτερες φάσεις του Eurobasket U18:

https://youtu.be/yqzCAInCJXE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ