Γκομπέρ: «Τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις πιο σημαντικά από τα χρήματα»

Γκομπέρ: «Τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις πιο σημαντικά από τα χρήματα»

Ο Ρούντι Γκομπέρ μίλησε για την συμμετοχή του με την Εθνική Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δηλώνοντας υπερήφανος για την συμμετοχή του με τους «τρικολόρ».

Ο Ρούντι Γκομπέρ, ο οποίος αγωνίζεται από το 2013  με την φανέλα των Γιούτα Τζαζ, αναδείχτηκε για δεύτερη σερί σεζόν κορυφαίος αμυντικός του NBA.

Ο 27χρονος σέντερ παρά την απουσία αρκετών σταρ του NBA από τις ομάδες του, δεν σκέφτηκε καθόλου το ενδεχόμενο να απέχει από την Εθνική Γαλλίας. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στους New York Times, το κίνητρό του είναι ισχυρό στο επερχόμενο Μουντομπάσκετ, δηλώνοντας υπερήφανος που θα φορέσει την φανέλα των «τρικολόρ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε όλα! Ξέρουμε πως, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο τουρνουά, αλλά νομίζουμε πως έχουμε μία ευκαιρία. Νιώθω περήφανος για την καταγωγή μου. Τα συναισθήματα, οι αναμνήσεις κι η περηφάνια είναι πολύ πιο σημαντικά από τα χρήματα και δεν λέω πως δεν τα χρειαζόμαστε. Προφανώς. Παρότι γνωρίζουμε όλοι πως υπάρχει το ρίσκο να τραυματιστώ, δεν νομίζω να μετανιώσω ποτέ για τίποτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ