Κόνιαρης για Giannis: «Νομίζεις ότι θα μιλήσεις στον MVP και μιλάς σε ένα παιδί σαν όλα τα άλλα»

Κόνιαρης για Giannis: «Νομίζεις ότι θα μιλήσεις στον MVP και μιλάς σε ένα παιδί σαν όλα τα άλλα»

Ο Αντώνης Κόνιαρης μίλησε για τους στόχους της Εθνικής, την παρουσία του στην αποστολή, αλλά και για τον σταρ της ομάδας, Γιάννη Αντετοκούμπο.

Ο Αντώνης Κόνιαρης συμμετείχε στα «παράθυρα» της FIBA, βοηθώντας την Εθνική να φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σε συνδυασμό με την εξαιρετική παρουσία του την περσινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ, κλήθηκε από τον Θανάση Σκουρτόπουλο στην αποστολή της «επίσημης αγαπημένης».

Ο Έλληνας γκαρντ κατά τη διάρκεια του φιλικού με την Ουγγαρία στα «Δύο Αοράκια», μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τον Γιάννη Αντετοκούμπο, τις δυνατότητες της Εθνικής, αλλά και για την παρουσία του στην αποστολή.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο σκοπός μας είναι να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο όσο πιο προετοιμασμένοι γίνεται. Είναι ξεχωριστό όλο αυτό και δεν θυμίζει καμία από τις προηγούμενες Εθνικές που βρισκόμουν εγώ. Από την πρώτη ημέρα τα παιδιά με έκαναν να νιώσω πως είμαι εδώ χρόνια. Οι μεγαλύτεροι ειδικά μας βοηθούν εμάς που ήρθαμε πρώτη φορά να καταλάβουμε τι σημαίνει Εθνική Ομάδα και πως το εγώ δεν μπορεί να μπαίνει ποτέ πάνω από την ομάδα. Το κλίμα σε κάνει να θες να βρίσκεσαι εδώ καθημερινά».

Για την παρουσία του MVP του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Τον Γιάννη τον γνώρισα πρώτη φορά. Νομίζεις πως θα μιλήσεις με τον MVP αλλά μιλάς με ένα παιδί καθημερινό όπως τα υπόλοιπα. Σου μιλάει εντός και εκτός γηπέδου και προσπαθεί να σε βοηθήσει».

Για τις δυνατότητες της Εθνικής: «Αυτό που βλέπω είναι ότι από την πρώτη ημέρα, πριν καν μαζευτούμε όλοι, ο κόουτς έβαλε συγκεκριμένες αρχές και προσπαθούν όλοι να τις ακολουθήσουν. Με την προσπάθεια και το μεγάλο ταλέντο μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα»

Για το προσωπικό κίνητρο να βρίσκεται στην τελική 12άδα: «Θα έκανα τα πάντα για να βρίσκομαι στην 12άδα αλλά ακόμα και αν δεν είμαι, θέλω να βοηθήσω για να πάει ψηλά η ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ