Παπαγιάννης: «Στόχος το μετάλλιο, μακάρι να είμαι στη 12άδα»

Παπαγιάννης: «Στόχος το μετάλλιο, μακάρι να είμαι στη 12άδα»

Καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για το στόχο της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ αλλά και για τον Παναθηναϊκό.

Καλεσμένος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης. Μίλησε για την Εθνική ομάδα, ευχαρίστησε τους παίκτες που συμμετείχαν στα παράθυρα τονίζοντας πόσο σημαντικοί ήταν, αλλά και για το τι περιμένει από τον Παναθηναϊκό τη νέα χρονιά.

Για τους στόχους της Εθνικής είπε τα εξής: «Σίγουρα η ομάδα μας έχει μεγάλες δυνατότητες. Το ρόστερ είναι πλήρες σε όλες τις θέσεις, αλλά και σε θέμα κινήτρου. Όλοι θέλουμε να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο και να σηκώσουμε τη σημαία της χώρας μας ψηλά».

Για το αν θα βρίσκεται στη 12άδα: «Μακάρι να είμαι στη δωδεκάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όλα θα κριθούν στα φιλικά. Είμαι καλά προετοιμασμένος για να είμαι στην Κίνα και να βοηθήσω την ομάδα. Όλα τα παιδιά που είμαστε εδώ δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ο προπονητής θα αποφασίσει».

Για τη συμβολή των παικτών που έπαιξαν στα παράθυρα: «Θέλουμε να πούμε ένα ευχαριστώ στους παίκτες που ήταν στα προκριματικά και βοήθησαν ώστε να βρίσκεται η ομάδα στα τελικά της Κίνας. Η συνεισφορά τους ήταν πολύ σημαντική σε μια ιδιαίτερη διαδικασία, όπως αυτή των ‘παραθύρων’, όπου σχεδόν όλες οι ομάδες είχαν απουσίες και αλλαγές στη σύνθεσή τους. Το γεγονός ότι η Εθνική πέτυχε το στόχο της εξασφαλίζοντας την πρόκριση πρώτη σε όλη την Ευρώπη και με 11 νίκες σε 12 παιχνίδια λέει πάρα πολλά».

Για τη συνύπαρξη με Μήτογλου και άλλους νεαρούς στην Εθνική: «Με αυτά τα παιδιά έχουμε περάσει πάρα πολλές στιγμές. Κάθε καλοκαίρι ήμασταν μαζί, σε πανευρωπαϊκά, σε παγκόσμια με τις μικρές εθνικές ομάδες και χαίρομαι πάρα πολύ που με κάποια από αυτά τα παιδιά είμαστε τώρα και στην Ανδρών. Έχουμε φέρει διακρίσεις στις μικρές εθνικές ομάδες και τώρα θέλουμε να το κάνουμε και με την Ανδρών. Έχουμε καλομάθει, να το πούμε κι έτσι, και θέλουμε την Ελλάδα στην κορυφή»

Για τον Παναθηναϊκό: «Από τις μεταγραφές που έγιναν και τους παίκτες που παρέμειναν πιστεύω πως η ομάδα είναι πολύ καλά φτιαγμένη. Με τον κόουτς Αργύρη έχω συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, από μικρό παιδί αλλά και στην προηγούμενη θητεία του στον Παναθηναϊκό. Θεωρώ πως έχουμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ και πιστεύω πως θα πάμε καλά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ