Σκουρτόπουλος: «Ο συναγωνισμός είναι όχι απλά μεγάλος, τρομερός»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της Εθνικής στο φιλικό με το Ιράκ, εμφανίστηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος που στάθηκε στη δυσκολία επιλογής της δωδεκάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας


Σκουρτόπουλος: «Ο συναγωνισμός είναι όχι απλά μεγάλος, τρομερός» | to10.gr

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού κόντρα στον Ιράν, όπου η Εθνική επιβλήθηκε με το εμφατικό 88-58, ο ομοσπονδιακός μας κόους Θανάσης Σκουρτόπουλος, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και «προβληματισμένος» για την επιλογή της δωδεκάδας για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Μανώλης Γλέζος, η φλόγα που δεν τρέμει

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παρότι είχαμε έναν πιο δύσκολο αντίπαλο από την Ουγγαρία και η ομάδα είναι κουρασμένη από τη δυνατή προετοιμασία, σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε καλό passing game, καλά ποσοστά ευστοχίας στα σουτ και δείξαμε μεγάλη διάθεση, που για μας είναι το νούμερο ένα ζητούμενο. Τελείωσε αυτό το στάδιο, μπαίνουμε στο επόμενο που περιλαμβάνει περισσότερο μοντάρισμα για το Τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank και φυσικά την Κίνα.

Το ευχάριστο και παράλληλα δυσάρεστο είναι ότι όλα τα παιδιά δίνουν και την ψυχή τους. Ο Χρήστος Σαλούστρος δεν θα συνεχίσει μαζί μας, του δώσαμε και δύο μέρες παραπάνω για να παραμείνει στην Κρήτη για ένα δικό του θέμα. Ο συναγωνισμός είναι όχι απλά μεγάλος, αλλά τρομερός. Πιστεύουμε πως θα καταφέρουμε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις προς όφελος της ομάδας», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Παράλληλα, εξήρε τη στάση του κοινού της Κρήτης. «Δύο χρόνια τώρα η συμπεριφορά και η φιλοξενία της Κρήτης είναι φανταστική και αποκορύφωμα ήταν αυτά τα δύο φιλικά. Μέσα σε τουριστική περίοδο να γεμίσει το γήπεδο και μάλιστα με τόσα παιδιά, είναι το πιο ευχάριστο. Αυτή η αγάπη και η ζεστασιά είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για τα παιδιά. Είμαστε υποχρεωμένοι, ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά, πιστεύουμε κι εμείς να ανταποκριθήκαμε. Εις το επανιδείν».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ