Παπανικολάου: «Βγάλαμε περισσότερη ενέργεια, να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την βελτίωση στην εικόνα της Εθνικής, μετά την εμφατική νίκη με το Ιράν.


Παπανικολάου: «Βγάλαμε περισσότερη ενέργεια, να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα» | to10.gr

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι από τα «κλειδιά» της Εθνικής στο επερχόμενο Παγκόσμιο της Κίνας. Μετά την επικράτηση της Εθνικής με 88-58 εναντίον του Ιράν, ο 29χρονος φόργουορντ μίλησε για την πρόοδο της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που παρευρέθηκε στα «Δύο Αοράκια».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπανικολάου:

«Βγάλαμε περισσότερη ενέργεια και είχαμε περισσότερη συγκέντρωση σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό. Ήμασταν ένα κλικ καλύτεροι και αυτός είναι ο σκοπός, να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Έχουμε πολύ δρόμο και πολλές μέρες μπροστά μας, γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε το κοινό γιατί όλες αυτές τις μέρες έχουμε νιώσει μεγάλη αγάπη, όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στο δρόμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας γι’ αυτή την αγάπη και τη φιλοξενία. Υπάρχει πλέον ένα μεγάλο δέσιμο μεταξύ της Εθνικής και της Κρήτης, ελπίζουμε να συνεχιστεί. Μακάρι να πάμε καλά, για το καλό όλης της Ελλάδας.

Πλέον έχουμε μπροστά μας το Τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank, όπου θα δώσουμε τα πιο δυνατά φιλικά μας. Θα δούμε σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αυτή θα είναι η τελική εικόνα μας, γιατί θα απομένουν περίπου δύο εβδομάδες ακόμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όμως θα αντιμετωπίσουμε τρεις ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου και θα είναι για μας μια καλή ευκαιρία να δούμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο