Παπαπέτρου: «Υπάρχει πολύ ταλέντο, υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες»

Παπαπέτρου: «Υπάρχει πολύ ταλέντο, υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας και το άφθονο ταλέντο που υπάρχει στην Εθνική, τονίζοντας πως υπάρχει πολύ ταλέντο και μεγάλες δυνατότητες.

Η Ελλάδα με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο επικράτησε εύκολα της Ιταλίας με 83-63 πραγματοποιώντας μία πολύ πειστική εμφάνιση, στο πρώτο δυνατό τεστ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την πορεία της προετοιμασίας και το άφθονο ταλέντο που υπάρχει στην Εθνική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα και δεν το λέω σαν δικαιολογία. Έχουμε ένα πολύ δυνατό υλικό και πρέπει να βρούμε λίγο παραπάνω τη χημεία μας. Μπερδευόμαστε και δεχόμαστε μερικά εύκολα καλάθια. Στην επίθεση χάσαμε σουτ τα οποία μπορούμε όλοι να βάλουμε, είμαστε πολύ ικανοί. Δείχνουμε μεγάλη θέληση, προσπαθούμε για το καλύτερο, να βρούμε τη χημεία μας και αυτό είναι που κρατάμε.

Όσο προχωράει ο καιρός προσθέτουμε τακτικά πράγματα. Στην αρχή θέλαμε να βρούμε ο καθένας τον εαυτό του μετά τις διακοπές. Να βρούμε τον ρυθμό. Νομίζω ότι στο αμυντικό κομμάτι πρέπει να συνεχίσουμε να βάζουμε πράγματα, διότι στο επιθετικό έχουμε πολύ ταλέντο.

Προσπαθούμε να κλείσουμε τους χώρους. Πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένοι ανάλογα με τα σχήματα, τι θέλουμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Αμυντικά πρέπει να κλείσουμε τους χώρους και επιθετικά που πρέπει να πάει η μπάλα και πώς θέλουμε να παίξουμε. Έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε με πολλές διαφορετικές πεντάδες και αυτό είναι ένα όπλο.

Υπάρχει πολύ ταλέντο, υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες. Το έχουμε ξαναπεί και δεν κρυβόμαστε. Θέλουμε να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο. Στο πρώτο μέρος είχαμε πολύ ενθουσιασμό. Στο δεύτερο κάπου κουραστήκαμε και κάναμε εύκολα λάθη. Όταν κερδίζεις πολύ δεν είναι εύκολο να κρατήσεις τη συγκέντρωση σου. Πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο τις επόμενες ημέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ