Αντετοκούνμπο: «Greece» το νέο του παπούτσι για το Παγκόσμιο (vid)

Αντετοκούνμπο: «Greece» το νέο του παπούτσι για το Παγκόσμιο (vid)

Έντονο άρωμα Ελλάδας έχουν τα ειδικά παπούτσια που θα φορέσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Με νέα παπούτσια, ειδικά αφιερωμένα στην Ελλάδα θα αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Μέσα από σχετικά ανάρτηση στα social media, ο «Greek Freak» παρουσίασε τα ξεχωριστά «Nike Zoom Freak 1 Greece», σε μια κίνηση που φανερώνει την αγάπη που τρέφει για τα χρώματα της πατρίδας του.

Το μπλε και το άσπρο κυριαρχούν, ενώ η χρυσή λεπτομέρεια στο πλάι αποσκοπεί στο «χρυσό που θέλω να κερδίσουμε», όπως έχει τονίσει χαρακτηριστικά ο MVP του NBA.

«Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να παίζω για τη χώρα μου! Είναι μεγάλη μου τιμή και είμαι ευλογημένος που θα φορέσω το «Nike Zoom Freak 1 Greece» για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο της Κίνας!» έγραψε στην ανάρτησή του ο σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

There’s no better feeling than playing for my country 🇬🇷! I’m honored & blessed to lace up my Zoom Freak 1 “Greece” color-way for the first time in China during the FIBA World Cup!! #StayFreaky

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ