«Υποψήφιος για τον πάγκο της Λιθουανίας ο βοηθός του Μπλατ» (pic)

«Υποψήφιος για τον πάγκο της Λιθουανίας ο βοηθός του Μπλατ» (pic)

Το όνομα του βοηθού του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεμζούρα, βρίσκεται αρκετά ψηλά στην λίστα των υποψηφίων για την θέση του προπονητή της Λιθουανίας.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ της Λιθουανίας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Νταΐνιους Αντομάιτις ο οποίος μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου επιβεβαίωσε πως δεν θα συνεχίσει.

Έτσι οι άνθρωποι στην ομοσπονδία της «Λιέτουβα» προσπαθούν να βρουν τον επόμενο που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου. Οι πρώτες επιλογές, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, είναι ο τεχνικός της ρωσικής Πάρμα, Κάζις Μακσβίτις, αλλά και ο βοηθός του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Ζαλγκίρις Κάουνας, Ντάριους Μασκολιούνας.

Ακόμη στα υπόψιν των Λιθουανών βρίσκεται και ο βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο του Ολυμπιακού, Κεστούτις Κεμζούρα, ο οποίος είχε διατελέσει ξανά ομοσπονδιακός προπονητής την περίοδο 2009-2012, ενώ ήταν βοηθός του Αντάνας Σιρέικα το 2005 και το 2006.

Στο διάστημα που ήταν πρώτος προπονητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο του 2010, οδήγησε την Λιθουανία στην πέμπτη θέση στο Ευρωμπάσκετ του 2011 και στην όγδοη στους Ολυμπιακούς του 2012.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ