Τι προβλέπουν οι στοιχηματικές για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής

Τι προβλέπουν οι στοιχηματικές για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής

Οι στοιχηματικές βλέπουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα ως το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της γαλανόλευκης – Το αουτσάιντερ Δημήτρης Ιτούδης, αλλά και οι Πίτινο, Γιαννάκης και… Μπλατ!

Η Εθνική ομάδα μπορεί να κέρδισε την Τσεχία με 84-77, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη διαφορά των 12 πόντων, που θα της έδινε το εισιτήριο για την τελική 8άδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο αποκλεισμός στη φάση των «16» είναι αποτυχία για την γαλανόλευκη και όπως όλα δείχνουν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Οι εταιρίες στοιχημάτων μάλιστα έχουν ήδη κινητοποιηθεί και έχουν ανοίξει στοιχήματα για τον υποψήφιο αντικαταστάτη του Σκουρτόπουλου! Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των στοιχηματικών εταιριών, τη δεδομένη στιγμή αυτός που φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο έμπειρος τεχνικός μάλιστα είναι ελεύθερος, μετά την απόλυσή του από την Χίμκι.

Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος μπορεί να είναι στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά στο παρελθόν η διοίκηση της ρώσικης… αρκούδας είχε κάνει γνωστό πως δεν θα σταθεί εμπόδιο, εάν θέλει να κοουτσάρει παράλληλα και την Εθνική.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν ο προπονητής της Ούνικς Καζάν, Δημήτρης Πρίφτης και ο πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα υπάρχουν επίσης τα ονόματα των Ηλία Ζούρου, Ηλία Παπαθεοδώρου, Αργύρη Πεδουλάκη, Ντέιβιντ Μπλατ, Γιώργου Λιμνιάτη, Σούλη Μαρκόπουλου, αλλά και του Πίνι Γκέρσον, χωρίς όμως να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες.

Οπως και να έχει, όπως φαίνεται και από τα στοιχήματα που βγήκαν μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής, έχει αρχίσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Θανάση Σκουρτόπουλου από τον «γαλανόλευκο» πάγκο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ