Λίλαρντ: «Σκοπεύω να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Λίλαρντ: «Σκοπεύω να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Νταμιάν Λίλαρντ σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως θα ήθελε να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την «Team USA» και να ενισχύσει το σύνολο του Πόποβιτς.

Η πολύ κακή απόδοση της Εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας έχει κάνει πολλούς παίκτες να δηλώσουν πως θα ήθελαν να βρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μετά τα πολλά «όχι» που είδε ο Γκρεγκ Πόποβιτς να του λένε οι σταρς του ΝΒΑ.

Έτσι μετά τις δηλώσεις των Ντρέιμοντ Γκριν και Στέφεν Κάρι πως θα ήθελαν να δώσουν το παρών με την «Team USA» στην Ιαπωνία, ακόμη ένας μεγάλος σταρ ήρθε να προστεθεί και να κάνει γνωστό πως θα αγωνιστεί αν του ζητηθεί κάτι τέτοιο.

Ο λόγος για τον ηγέτη των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Νταμιάν Λίλαρντ, ο οποίος μιλώντας σε μέσο της Αυστραλίας ξεκαθάρισε πως θα είναι διαθέσιμος καθώς θέλει ένα Ολυμπιακό μετάλλιο με την Εθνική της χώρας του.

«Σκοπεύω να είμαι μέρος όλου αυτού ναι. Θέλω να παίξω. Σίγουρα θέλω ένα Ολυμπιακό μετάλλιο», ήταν τα λόγια του 29χρ0νου γκαρντ. Έτσι η Αμερική αναμένεται να κατεβάσει μια πάρα πολύ ισχυρή ομάδα για να δείξει ποιος… κάνει κουμάντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ