Tόμπσον: «Θα ήθελα να είμαι στους Ολυμπιακούς αγώνες»

Tόμπσον: «Θα ήθελα να είμαι στους Ολυμπιακούς αγώνες»

Ο Κλεί Τόμπσον σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αμερικάνικο ΜΜΕ αποκάλυψε πως θα ήθελε να βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα διεξαχθούν το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη οι Αμερικάνοι κάνουν όνειρα ώστε να δημιουργήσουν μια εξαιρετική ομάδα, μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πολλοί σταρς του ΝΒΑ έχουν κάνει γνωστή την πρόθεση τους να αγωνιστούν με την «Team USA», με τον Κλέι Τόμπσον να είναι ο τελευταίος που εξέφρασε την επιθυμία του.

Συγκεκριμένα, ο σούτινγκ γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Κλέι Τόμπσον, παραχώρησε συνέντευξη στην Αμερικάνικη ιστοσελίδα «The Athletic» αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Θα ήθελα πολύ να παίξω στην Εθνική ΗΠΑ. Αυτό είναι το πλάνο μου. Θα ήθελα πολύ να είμαι στην Ολυμπιακή ομάδα», ήταν τα λόγια του 29χρονου παίκτη της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο. Έτσι έρχεται να προστεθεί σε δηλώσεις των συμπαικτών του στους Γουόριορς, Στέφεν Κάρι και Ντρέιμοντ Γκριν, αλλά και του Νταμιάν Λίλαρντ, που έχουν δηλώσει με τη σειρά τους πως θέλουν να αγωνιστούν.

Θυμίζουμε πως ο Τόμπσον έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού από την προηγούμενη σεζόν και θα προσπαθήσει να επιστρέψει πιο δυνατός στην αγωνιστική δράση για να βοηθήσει τόσο την ομάδα του Στιβ Κερ, όσο και την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ