Γιασικεβίτσιους για Εθνική Λιθουανίας: «Έχω κάνει ήδη το καθήκον για τη χώρα μου»

Γιασικεβίτσιους για Εθνική Λιθουανίας: «Έχω κάνει ήδη το καθήκον για τη χώρα μου»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Λιθουανίας, με τον προπονητή της Ζαλγκίρις να θέτει άλλες προτεραιότητες στη ζωή του.

Η Εθνική ομάδα της Λιθουανίας δεν κατάφερε να φτάσει στα νοκ άουτ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, με τον Νταΐνιους Αντομάιτις να αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας.

Η ομοσπονδία της χώρας αναζητά τον επόμενο προπονητή που θα την οδηγήσει τόσο στο προολυμπιακό τουρνουά, όσο και στα προκριματικά του Eurobasket 2021.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της αγοράς και για αυτό το λόγο ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει το πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή.

Ο Σάρας όμως με δηλώσεις του, επισήμανε ότι θέλει να δώσει προτεραιότητα στην οικογένειά του. «Δεν είμαι σίγουρος εάν η συζήτηση αυτή αλλάζει την γνώμη μου. Η οικογένεια είναι η προτεραιότητά μου. Είμαι ακόμα νέος και θέλω να απολαμβάνω τη ζωή μου. Έχω κάνει ήδη το καθήκον μου για τη χώρα μου», ήταν τα λόγια του 43χρονου κόουτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ